2777
2789
24 آبان انشاالله اگه بزاره زنده بمونم تا اون موقع

عزیزم شاید خواهرپون مشکلی داره یا حسوده یا عصبی یا کسی نمیاد اونو بگیره یا میبینه شما و نامزدتون همو میخواید حسودی میکنه،بهترین راه حل اینه موهاشو بکشی بعد با لگد بزنی تو شکمش،دیدی زیادی پرو شده فش بهش بزن و جنگ بنداز تو صورتش بذار یکم ازت بترسه و تا عروسیت قهر باشید اخر سرم توف کن تو چشاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تواناییشو ندارم ولی اون این توانی رو خیییییییلی داره حتی تو جمع میتونه این کارو کنه

بگو یبار دیگ زر زر کنی زنگ میزنم ب کل طایفه شوهرت ابروتو میبرم

وسایل جانماز اب کشیدنشم پرت کن تو ....بگو عمروعاص خودتو گول میزنی یا بقیه رو نفهم

حالم از نی نی سایت بهم میخوره🤢

میشینم فکر میکنم که چجوری میتونم درکش کنم یعنی پشت ظاهر این حرفا رنج اصلی این آدم چیه و چی ازم میخواد که اذیتم میکنه 

دیدی بچه ها وقتی توجه میخوان کار بد میکنن تا نگاشون کنی؟! یا وقتی بغل میخوان گریه میکنن؟ یا وقتی عدالت میخوان حسودی میکنن؟  ما آدمهای بالغ هم عین همین کارارو میکنیم در اصل یه چیزی میخوایم ولی با یه رفتار دیگه نشونش میدیم 

ببین طرفت از چی رنج میبره که تورو رنج میده و چیکار میتونی براش بکنی که حال اون خوب بشه و دنبالش حال تو هم خوب بشه

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
تواناییشو ندارم ولی اون این توانی رو خیییییییلی داره حتی تو جمع میتونه این کارو کنه

متاسفانه من این عادت بدو دارم اصلا نمیتونم حرف بخورم . همون لحظه جوش میارم و طرف و جر میدن . حالا فرقی هم نمیکنه کی باشه😂😂ی سری دوست شوهرم .. برگشت پشت سوهرم جلوی من حرف زد .. جلو همه شستمش و گفتم حق نداری دیگه از کنار خونمم رد بشی

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

من یه دوستی داشتم خواهرش مثل خواهر شما بود پاشد رفت زنگ زد به جاریاش و هرچی دهنش دراومده بود گفته بودو ابروسو برده بود اینم داشته نماز میخونده رفته نشسته صاف جلوش و تف مرده بود ب صورتش گفته بود تو ک خواهرمی ب من اینجور تهمت زدی و ابرو ازم بردی واگذارت میکنم به صاحب این چادر

بعدم یچیزایی رو‌ک نمیشه بگم ازش کنده بود برده بود انداخته بود تو دستشویی

خواهرشم برگشت خونه سوهرش و هنوزم مث چی از این دوست وحشی من میترسه

حالم از نی نی سایت بهم میخوره🤢
میشینم فکر میکنم که چجوری میتونم درکش کنم یعنی پشت ظاهر این حرفا رنج اصلی این آدم چیه و چی ازم میخوا ...

با توهین و فحش و نفرین و بی احترامی به پدر و مادرم چطوری به این موضوع فک کنم که اون چی میخواد و درکش کنم

با توهین و فحش و نفرین و بی احترامی به پدر و مادرم چطوری به این موضوع فک کنم که اون چی میخواد و درکش ...

به زبون ساده ش بخوام بت بگم باید ببینی از کجا داره میسوزه که میخواد با پدر و مادر که نقطه ضعفتن تورو بسوزونه . ببین کجا چه نیازی داشته که از طرف تو بهش نرسیده و اگه بجای فلان رفتار چه رفتاری میکردی کار به اینجاها نمیرسید. درسته کار ساده ای نیست اما اگه دنبال راه حلی راه حل منطقی همینه و منطقی بودن اصلا آسون نیس. حالا کارای بچه گانه هم هست مثل تلافی کردن و اذیت کردن متقابل و غیره که آسونن ولی راه حل نیستن فقط بنزین ریختن رو آتیشن.

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
به زبون ساده ش بخوام بت بگم باید ببینی از کجا داره میسوزه که میخواد با پدر و مادر که نقطه ضعفتن تورو ...

میخواست وقتی داره به بابام فحش میده توهین میکنه ازش حمایت کنم خواسته ش فقط این بود