2777
2789
میخواست وقتی داره به بابام فحش میده توهین میکنه ازش حمایت کنم خواسته ش فقط این بود

نه خواسته ش این نبوده بازم برو عقب تر ببین چی شده که به بابات فحش داده ببین از کجا شروع شده کل این قضیه سرچشمه رو پیدا کن 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین ب شما یه دوره واس ما بذار توروخدا😅😂

🤣🤣🤣

کافیه تو چشای طرف خیره بشیو تمام بدیاش بیاد جلو چشمتو،،، خودتو خالی کن 😁😁هرر چی حرف نزنی بیشتر قویشون میکنی . بعضیا رو باید واقعا جررر داد😃😃

ی سری نمیدونم چی شدواسه خواهرم شلوار گرفته بودم تولدش بود . نمیدونم چی شد سر ی بحثی ب من گفت مادیاتی هستی😂😂😂گفتم من مادیاتیم شلوارررر نوووووو مارک و جلووش با چاقو جرررر دادم🤣🤣🤣۴۰۰. ۵۰۰ پولش بود 😐😐😐اما دلم سوخت خیلی تند رفته بودم 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
فقط همین بود 

یعنی یه دختر بدون هیچ دلیل و انگیزه ای یهو شروع میکنه به باباش فحش دادن ؟ خیلی آدمارو سطحی و ساده میبینی عزیزم باید کلیییی چیز یاد بگیری در مورد آدما و رفتارشون و روابطشون حتما بزن تو کار کتابهای روانشناسی مخصوصا در مورد همدلی و هوش هیجانی و از اون مهمتر مشاوره. برو با مشاور خانواده درباره مشکلات خانوادگیتون صحبت کن کمکت میکنه مشکلی که الان ازش بی خبری رو ببینی از سرچشمه خشکش کنی. 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
🤣🤣🤣 کافیه تو چشای طرف خیره بشیو تمام بدیاش بیاد جلو چشمتو،،، خودتو خالی کن 😁😁هرر چی حرف نزنی ب ...

چیزی نگفته بنده خدا

تو رو خدا کنترل خشم داشته باش

واکنش تندتر نسبت به مسئله خیلی بده در حد خوده موضوع واکنش نشون دادن خوبه به نظرم

چیزی نگفته بنده خدا تو رو خدا کنترل خشم داشته باش واکنش تندتر نسبت به مسئله خیلی بده در حد خوده مو ...

ارره اخلاقم خیلی بده سرریع قاطی میکنم .. همون دو دقیقه روانیم بعد اروم میشم .

شوهرم منو دیگه میشناسه.. کاریم نداره😂

البته الان خیلی خوب شدم .

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
هییییییییچ دلیلی این همه فحش و توهین به پدر و مادر و توجیه نمیکنه برام

قرار نیس توجیه کنه قراره ریشه یابی بشه حل بشه توهینا دیگه تکرار نشه ...

برو روانشناس راه حل پیدا کن دختر برووو

ارره اخلاقم خیلی بده سرریع قاطی میکنم .. همون دو دقیقه روانیم بعد اروم میشم . شوهرم منو دیگه میشناس ...

نسبت به کوچکترین مسائل ها وحشتناک ترین واکنشها رو داره

داره زخمیت نکنه نابودت نکنه ول نمیکنه

متتفرم ازش