2777
2789
عنوان

چجوری رمز اینستامو برگردونم

55 بازدید | 8 پست

متاسفانه گوشیم داره میسوزه مجبودم عوضش کنم دوتا پیج دارم خیلی برام مهمه چجوری برش گردونم کمکککک

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی الان از گوشی خودتون وارد میشید ولی از گوشی وم نمی‌تونید وارد بشید؟

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم می‌گشایی «نـدانستـه نبنـدم»و درهایی که به رویم می‌بندی«به اصـرار نگشـایـم»
بله متاسفانه

ببهتره فعلاً با حساب خودتون وارد گوشی دوم نشید تا زمانی که مطمئن بشید مشکل چی بوده و حلش کرده باشید

به نظر من از گوشی مادرتون در بخش تنظیمات گوشی سپس مدیریت برنامه‌ها و بعد گزینه دوال آپ ( این گزینه به شما اجازه ساخت نسخه دوم از برنامه‌هایی که براتون لیست کرده رو میده)

و بعد از فهرستی که به شما نشون داده می‌شه لطفاً اینستاگرام را انتخاب کنید تا نسخه دوم اون ایجاد بشه( هدف از انجام این کار اینه که بتونیم روی یک اینستاگرام پاک و بدون مشکل روند تست را انجام بدید چون اگر روی اینستاگرام که روی گوشی مادرتون متصل هست بخواید عملیات تست را انجام بدید حتماً باید کش و داده برنامه پاک بشه پس به خاطر اینکه این کار انجام ندیم بهتر است یک نسخه دوم ایجاد کنید)

بعد از اینکه نسخه دوم ایجاد شد وارد تنظیمات گوشی بشید از قسمت مدیریت برنامه‌ها اینستاگرام دومی که ساخته شده رو انتخاب کنید اگر کش و داده‌ای در اون هست رو کامل پاک کنید اگر هم نبود برید به سراغ مرحله بعد

یک ف ی ل ت ر شکن مثل halo وی پی ان انتخاب کنید و اون رو روی سرور آمریکا قرار بدید معمولاً اون گزینه‌ای که بالای ۲۵ یا شاید ۳۰ سرور رو در خودش جای داده اون رو انتخاب کنید تا به شما یک آی پی قابل اطمینان بده و بعد از اینکه متصل شدید اول از همه اینستاگرام اول رو فورس استاپ یا توقف اجباری بزنید و بعد وارد اینستاگرام دوم بشید و یک پیج جدید ایجاد کنید اگر پیج جدید ایجاد شد لطفاً در صورت تمایل اینجا اعلام کنید تا مراحل بعدی رو پیش بریم

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم می‌گشایی «نـدانستـه نبنـدم»و درهایی که به رویم می‌بندی«به اصـرار نگشـایـم»
ببهتره فعلاً با حساب خودتون وارد گوشی دوم نشید تا زمانی که مطمئن بشید مشکل چی بوده و حلش کرده باشیدب ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون خیلی لطف کردید

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️