2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کش بزن تو چشش زیرش پونز بذار😅

تجسم کردم  همچین صحنه ای رو 😂😂

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

من همون لحظه جرش میدم😃

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

براهمیشه ترکش میکنم

تاخودش بیادبگه اشتباه کردم.نیومدهم دیگه سمتش نمیرم‌هرگز

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

خیلی بیش‌تر از فاک

والا منم گاهی بعضی چیزا از چن سال پیش یادم میاد اعصابم خرد میشه .ادم نمیتونه کاری کنه .

الان جدیدا یه چیزی یادم اومده مربوط به اول راهنماییمه بچه بودم خب . رفته بودم دکتر . دکتره میگفت وقتی میدویی قلبت تند میزنه ؟ گفتم اره . گفت خوبه عالیه . بعد به بهونه اینکه حالا نبضمو اندازه بگیره دستشو برد تو لباسم😐😐😐😢 بعدش با گوشی چک کرد. 

خب اگه سن الان رو داشتم بهش میگفتم مردک الدنگ اخه همه وقتی میدون قلبشون تند میزنه . ولی اونموقه هیچی نگفتم😖