2777
2789

سلام.شبتون بخیر.دیروز جواب غربالگری سه ماهه اولم رو گرفتم احتمال سندروم دان یک در 100 بود و امروز دکترم ازمایش امینو سنتز رو بهم داد.میخواستم ببینم مامانایی که انجام دادین چطوری بود؟؟درد داشت؟هزینه ش چقدر شد؟؟بیمارستان انجام بدم یا جای خصوصی ؟فکر میکنید روی جواب تاثیری داره ویا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام دادم. نه دردش مثل آمپول زدن هست. هزینه اش سال ۹۴ حدود یک میلیون شد. اون هزینه اضافه بابت جواب فوری رو هم ندادم چون غربالگریهام ریسک نداشت. من از طریق متخصص ژنتیک به آزمایشگاه معرفی شدم.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

سلام عزیزم من انجام دادم توی کلینک خصوصی حدودا نهصد تومن شد بعدم درد انچنانی نداشت ولی وقتی سوزن توی شکمت فرو میکنن دردش احساس میشه که اونم خیلی کمه واسه من احتمالش یک به۱۰۰۰بود که اونم با آمینوسنتز مشخص شد که خداروشکر مشکلی نداره

عزیزم خوش اومدی به زندگیمون😍قدمای کوچولوت رو چشمامون دخترم😘

سلام.

اصلا درد نداره،استرس نداشته باش.تا یک آیه الکرسی بخونی تموم میشه.من یکسال و نیم پیش انجام دادم.بدون  بیمه و جای خصوصی یک میلیون و هشتصد شد.مطمئن باش جنینت هیچ مشکلی هم نداره ولی برای اینکه خیالت راحت باشه حتما انجام بده.

لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔
من انجام دادم. نه دردش مثل آمپول زدن هست. هزینه اش سال ۹۴ حدود یک میلیون شد. اون هزینه اضافه بابت جو ...

ممنونم.ولی ازمایشگاه دولتی با خصوصی فرقی هم داره؟؟شما ککجا انجام دادی؟

ممنونم.ولی ازمایشگاه دولتی با خصوصی فرقی هم داره؟؟شما ککجا انجام دادی؟

من آزمایشگاه ژنتیک پزشکی تهران انجام دادم. چون به اونجا معرفی شده بودم. بستگی به دقتِ مرکز داره. جایی برو که اکثراً بهش مراجعه می کنن و دقت خوبی داره تو تشخیص. وگرنه دولتی و خصوصی فرقی نداره به نظرم.

به نظرم مهمترین قسمتی که باید بهش توجه بشه نمونه گیر هست که باید پزشک زنانِ متبحری باشه. تا به جنین یا کیسه آب آسیب نرسونه حین نمونه برداری.