2777
2789
عنوان

اگه شغل مناسب در کشور خودمون داشتین، بازم به مهاجرت فکر می کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 148 پست
[QUOTE=84429370]مادر شوهر منکه خیلی خوشحاله. مامانم ناراحته😢 کجا میخوایند برید؟[/QUOTE استرالیا ای ...

ما هم استرالیا

اسکیل ورکر میرید؟

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
من نمیتونم بفرستم چون بچه م دوتابعیتی نیست. اما رئیسمون انگلیسی هستن میخواد بچه شو بذاره مدرسه سفارت ...

لطفا اسم این مدرسه ها رو می فرمایید که یه تحقیق کنم

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرم برا بچش مامان منم برا من ناراحتن ،خیلی ،ولی ما کوتاه نمیایم ،فعلا جوونن میتون بمونن ۴۵ سال ...

چه جالب مادر شوهر منم 45 سالشه

متولد 53

اینجاستکه میگن هر چی داشته باشی باز راضی نیستی ما جای تو بودیم شبانه روز خداروشکر میکردیم از زندگی ل ...

اینم راه درستیه ولی بازم نگرانیم 

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .

بله 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای خالِ دو چِشمون عَسلیتُم❤️تو که مال مُنی یا مالِ مردم اگر مالِ مُنی دورت بِگَردُم ..‌.💫💋https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

مهاجرت فقط به خاطر شغل و پول نیست خیلی مسائل هست که نمیخوام بازش کنم من بچه ندارم ولی اگه روزی بخوام بچه دار شم سعی میکنم یا توی کشور دیگه به دنیا بیارمش یا اگه نشد از زمانی که خواست وارد دانشگاه شه بفرستمش زندگی بچه آدم ارزش فداکاری داره اونجا شما با پست پایین تر و عنوان کمتر زندگی در همین حد اگر بهتر نه رو میتونید بعد از چند سال فراهم کنید اگه درست و با برنامه ریزی حرکت کنید

نه با فاند ،کدوم شهرش؟ما سیدنی 

ما از طریق اسپانسر ایالتی اسکیل ورکر

رشته مکانیک

هم سیدنی میخواد هم ملبورن هم بریزبن هم هوبارت هم آدلاید

خودم ملبورن دوست دارم و پرث که پرث رشتمونو نمیخواد. 

اسکیل ورکر چجوری ویزا گرفتین؟؟سخت نبود؟؟من شنیدم خیلی اذیت میکنن تو استرالیا نژادپرستن

ما تو پروسه اش هستیم. کف امتیاز برای اسکیل 65 هستش... ولی برای رشته ما 75 چون غیر پرواتا هست