2777
2789
عنوان

راهکار بهم بدین تا رفتن به خونه خواهر شوهر رو بپیچونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 100 پست
میخوای ی ذره از کارای مادرشوهرت اینا بهمون بگی؟؟؟

خونواده شوهرم با اینکه میتونستن ولی هییییچ کار واسمون نکردن....نه خونه نه ماشین...

من حامله بودم تو غربت، شد یه بار بیاد کمک حالم باشه؟ شد یه چیز تقویتی برام بیاره کوفت کنه؟ وقتی زایمان کردم یه لیوان آب هم دستم نداد، هر چند مامانم پیشم بود ولی خب ازون هم انتظار داشتم

اوووووووه ازین موارد زیاده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی مثلا اگه من یه روز به داداشم بگم چرا دیر اومدین احتمالا خانمش میخواد قطع رابطه بکنه؟ چه عجیب م ...

لطفا پیامامو کامل بخونین....

گفتم که فقط به خاطذ رفتار خواهر شوهرم نبود ، از قبلش هم دلم پر بود

همه چی به کنار این قطع رابطه چیه که مد کردید؟ عروسای الآن چقدر کم طاقت شدن تا حرف میشنون یا حتی نمی ...

اینِ حرف حساب 👏👏👏

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

کاری به شما ندارم ولی یهچیزی را می خوام کلی بگم واز همه دوستان خواهش کنم وقتی جایی دعوت هستید سر ساعت برید بخدا اصلا دیر رفتن کلاس ‌نشانه پر کار بودن مشغول بودن نیست خیلی بد 

عزیزم درکت میکنم  از بس تیکه انداخته رغبت نمیکنیی حتی برای یک لحظه ببینیدش

اما اون لحظه که مستقیم به شما تیکه میاندازد اولا خودت با خنده جوا بش بده یا بی محلی کن به شوهرتم نگو مردا  همشون رو خانواده حساسن

ضمنا همیشه بدون عصبانیت و خونسردی و مودبانه جواب بده لحن شما خیلی تاثیر داره اینطور جواب بدی شوهرتم گله نمیکنه چرا جواب دادی

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
لطفا پیامامو کامل بخونین.... گفتم که فقط به خاطذ رفتار خواهر شوهرم نبود ، از قبلش هم دلم پر بود

با احترام  فراوان عزیزم ولی واقعا حتی قبلیایی که گفتی چیزی نیست که بشه دلیل قطع رابطه

میگن گوش عزیز گوشواره عزیز

به خاطر خودت و همسرت سعی کن حتی چیزی گفتن خودت بزرگش نکنی زندگی راحتتر میشه

به هر حال اونا خانوادشن

نمیگم خوب کردن میگم در حدی نیست که قطع رابطه کنی

خواهر من واقعا اذیتش کردن واقعا هااا  ولی سعی کرد میکنه شوهرش با خانوادش خراب نشه  الان همشون عاشقشن 

من خودم اصلا اینقد صبور نیستم یعنی اصلا نیستم ولی بعضی چیزا رو میشه منطقی حل کرد نه فقط با صبر 

منتظر اتفاقات خوبم 
عزیزم نباید از مهمونت توقع کارکردن داشته باشید من حتی کارهای شخصی مهمونام هم انجام میدم که کسی توی خ ...

من واس کار کردن توقع ندارم زود بیان بخاطر دورهمیش گفتم وگرنه آدم مهمون دعوت نمیکنه ک کاراشو انجام بده

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین.🙏