2777
2789
عنوان

راهکار بهم بدین تا رفتن به خونه خواهر شوهر رو بپیچونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 100 پست
خب  من برم خونش طرف چه طوری به رفتار بدش پی ببره؟؟؟؟ من اجازه نمیدم هر طور دلش میخواد باهام رف ...

عزیز من جواب اون حرف این بوده که در جا جواب بدی و این همه تو دلت نمونه

قطع رابطه خیلییییی سنگ بزرگیه، خیلی تبعات داره

من نمی دونم‌چند سالته ولی واقعا بی سیاستی

حالا این همه ادم دارن بهت می گن ولی حرف خودتو می زنی، دیگه نمی دونم قصدت از تاپیک زدن چی بوده وقتی اصرار داری کارت درسته

الان خسته ام، فردا بهش فکر می کنم!
عزیزم اگه شوهرت جوابشونو میده ب موقع و پشتته برو حتما.. اگرم نیست بگو میام ولی کسی حرفی زد شما باید ...

شوهرم به مامانش گفت که من ناراحت شدم...ولی به خواهر شوهرم که اصل کاره نگفت...چون ایشون خیلی ناز پرورده هستن😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز من جواب اون حرف این بوده که در جا جواب بدی و این همه تو دلت نمونه قطع رابطه خیلییییی سنگ بزرگی ...

گفتم که متاسفانه من آدمیم که اون لحظه نمیتونم جواب بدم...وگرنه این همه حرص نمیخوردم

گفتم که متاسفانه من آدمیم که اون لحظه نمیتونم جواب بدم...وگرنه این همه حرص نمیخوردم

سخت نگیر، به خدا داغون می شی الکی، واقعا چیز مهمی نبوده و درکش سخته انقدر خودتو درگیرش کردی

از ته قلبم ارزو می کنم همیشه مشکلاتت در همین حد بمونن😘

الان خسته ام، فردا بهش فکر می کنم!
خودش اون روز بهم حق داد که ناراحت شم ولی شدیدا مخاف قطع رابطه س

ديگه حرفي نبوده كه بخوايين قطع رابطه كنين 

چقد سخت ميگيري خبر داري دنيا دو روزه؟ دلتو يكم صاف كن بگذر از اينجور اشتباها تا خدا هم از تو بگذره

چه خبره اينهمه خودخوري اخه اونم تو دنيايي كه از چند لحظه بعدشم خبر نداري

شوهرم به مامانش گفت که من ناراحت شدم...ولی به خواهر شوهرم که اصل کاره نگفت...چون ایشون خیلی ناز پرور ...

😕خدایا ب ما شعور حرف زدن بده.. اگه نداریم زبونمونو ازمون بگیر😏الهی آمین😊 عزیزم فقط همین دعا ب ذهنم رسید واسه افرادی ک دل میشکنن و اعصاب بهم‌ میریزن😁

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...

به همسرت بگو به احترام تو میام چون دوست دارم و سال جدید رو دوست ندارم با دلخوری شروع کنم رفتی سرسنگین باش  و کاری نکن 

چرا میخوای سال جدید  رو با اصطراب و ناراحتی شروع کنی 

میدونی چقدر ادم الان دلشون میخواست جای ما بودن و به هر دلیلی اصلا نمیتونن به عید و مهمونی و ... فکر کنن 

عمرمون کوتاست ارزششو نداره 🌹🌹

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع

یعنی مثلا اگه من یه روز به داداشم بگم چرا دیر اومدین احتمالا خانمش میخواد قطع رابطه بکنه؟ چه عجیب

ما بعضی وقتا دیر میریم  دعوتی خانواده برادرای همسرم همیشه هم میگن این کی شد مهمونی ک چرا دیر میاین ولی ما با خنده و معذرت خواهی تموم میکنیم

معمولا وقتی جایی میری واسه نهار اکه دیر برسی باید عذر خواهی کنی نه قطع رابطه

منتظر اتفاقات خوبم 

من و همسرم همچین وقتایی توافق میکنیم اگه طرف ما دعوت بودیم دیر رسیدیم یا نرفتیم کلا همه تقصیرا گردن من 

اگه طرف همسرم این اتفاق افتاد همه تقصیرا گردن همسره

شما هم باید همون وقت برمیگشتی میگفتی ببین آقا محسن خواهرتو ناراحت کردی باید سریعتر کاراتو میکردی

بعدم شما خیلی حساسی بنظرم با همه اینا بازم قطع رابطه درست نیست 

سر و سنگین برو و برگرد این حرفا تو همه خانواده ها هست