2777
2789
عنوان

راهکار بهم بدین تا رفتن به خونه خواهر شوهر رو بپیچونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 100 پست
گلم پسر که تویه خونه مادرش مهمون حساب نمیشه اره اگه خونه خواهرشوهرت دعوت بودی و اینجور میگفت بد بود

خونه خودشونم همچین آدم وار رفتار نمیکنه

یه بار رفتیم بهش سربزنیم، اینقد دیر درو بازکرد که میخواستیم برگردیم...با اینکه قبلش خبر داده بودیم

بانو تا لتگ ظهر خوابیده بودن ....بعودشم که درو واکرد اول برا خوذش صبحونه آماده کرد و نشست شروع کرد به خوردن!!!!

اتگار نه انگار کسی اومذه خونش!

انقدر دنیارو به خودتون سخت نگیرید .حرفش انقدر بد و سنگین نبوده که بخوای اینجوری جبهه بگیری .

بخدا والله 

خواهرشوهر من جلو مامانم با من دست نداد اونوقت من که باید میمردم رفتم ی شکلات خوری براش گرفتم گفتم بذار اون بمیره والا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مذهبی هستین قطع صله رحم نکن چرا من انتظار دارم مذهبیا مهربونتر باشن؟😊 بعدم میخوای بری خونش ...

ببخشید ولی نرفتن خونه خواهر شوهرقطع رحم برای عروس نیست فقط برای شوهره.. البته نمیگم ک استارتر رفت و آمد نکنه از لحاظ شرعیشو گفتم😊

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
اگه مذهبی هستین قطع صله رحم نکن چرا من انتظار دارم مذهبیا مهربونتر باشن؟😊 بعدم میخوای بری خونش ...

صله رحم ربطی به مذهبی و غیر مذهبی نداره

قطع رحم عمر رو کوتاه می‌کنه و برکت رو از زندگی میبره

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می‌شود، گاهی نمی‌شود که نمی‌شود که نمی‌شود، گاهی بساط عیش خودش جور میشود، گاهی دگر تهیه بدستور می‌شود، گه جور می‌شود خود آن بی مقدمه، گه با دو صد مقدمه ناجور می‌شود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود، گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست، گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود، گاهی برای خنده دلم تنگ می‌شود، گاهی دلم تراشه ای از سنگ می‌شود، گاهی تمام آبی این آسمان ما، یکباره تیره گشته و بی رنگ می‌شود، گاهی نفس به تیزی شمشیر می‌شود، از هرچه زندگیست دلت سیر می‌شود، گویی به خواب بود جوانی مان گذشت، گاهی چه زود فرصتمان دیر می‌شود، کاری ندارم کجایی چه می‌کنی، بی عشق سر مکن که دلت پیر می‌شود.
هنوزم میگم با بدبینی داری به اون خاهر نگاه میکنی از حرفاتون هم پیداست چطور نگران ناراحتی پدرمادر خ ...

بدبینی کجا بود....خانواده خودم کلی محبت میکنن بهمون

ولی اونا اصلا هیچ جوره خیرشون بهمون نمیرسه

خودش اون روز بهم حق داد که ناراحت شم ولی شدیدا مخاف قطع رابطه س

به این فک کن که زنداداشت به برادرت بگه قطع رابطه کن با خانواده ات ؟؟؟من وقتی میخوام دربارشون فک کنم میگم خودمم داداش دارم اگه عروسیمون اینجوری با مامانم حرف بزنه خوبه بعدش اخلاقم صد برابر خوب میشه با مادر شوهرم اینا

بدبینی کجا بود....خانواده خودم کلی محبت میکنن بهمون ولی اونا اصلا هیچ جوره خیرشون بهمون نمیرسه

معلومه که ناراحتی خونوادم واسم مهمه....نمیخوام به هیچ وجه بابا و مامانم ناراحت شن

ولی اونا به درک که ناراحت شن، چون هودشون باعث این فاصله ن

خونه خودشونم همچین آدم وار رفتار نمیکنه یه بار رفتیم بهش سربزنیم، اینقد دیر درو بازکرد که میخواستیم ...

خواهر شوهرم منو پاگشا هم نکرده و منم کلا تو ی سال دو زار رفتم سرپا خونشون تموم شد خیلی حساس نباش دنیا همیننن

به این فک کن که زنداداشت به برادرت بگه قطع رابطه کن با خانواده ات ؟؟؟من وقتی میخوام دربارشون فک کنم ...

چرا حرفای منو بد متوجه میشین بعضیاتون...

من نگفتم شوهرم قطع رابطه کنه...گفتم خودم رفت و آمد نکنم همین

اتفاقا من همیسه تشویقش میکنم بره پیششون

ببخشید ولی نرفتن خونه خواهر شوهرقطع رحم برای عروس نیست فقط برای شوهره.. البته نمیگم ک استارتر رفت و ...

شرعیشم وقتی کسی ازدواج می‌کنه و عروس یه خانواده میشه رابطه خویشاوندی سببی ایجاد میشه و از اون به بعد خانواده همسرشم فامیلش حساب میشن و صله رحم واجبه و قطع رحم کردن حرام.

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می‌شود، گاهی نمی‌شود که نمی‌شود که نمی‌شود، گاهی بساط عیش خودش جور میشود، گاهی دگر تهیه بدستور می‌شود، گه جور می‌شود خود آن بی مقدمه، گه با دو صد مقدمه ناجور می‌شود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود، گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست، گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود، گاهی برای خنده دلم تنگ می‌شود، گاهی دلم تراشه ای از سنگ می‌شود، گاهی تمام آبی این آسمان ما، یکباره تیره گشته و بی رنگ می‌شود، گاهی نفس به تیزی شمشیر می‌شود، از هرچه زندگیست دلت سیر می‌شود، گویی به خواب بود جوانی مان گذشت، گاهی چه زود فرصتمان دیر می‌شود، کاری ندارم کجایی چه می‌کنی، بی عشق سر مکن که دلت پیر می‌شود.