2777
2789
عنوان

راهکار بهم بدین تا رفتن به خونه خواهر شوهر رو بپیچونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 100 پست

اونم اومد خونت اگه بلند شد کمک کنه نذار کار کنه بگو مهمون توی خونه من کار نبایس بکنه مهمون که برای کار کردن نمیاد که!!! 

بگو ای کافران. من نمیپرستم آنچه شما میپرستید. با افتخار عاشق امام حسین (ع) هستم. و دست گداییمو فقط در خونه اربابم دراز میکنم. 
فقط نگفت دیر اومدی، گفت آدم فقط واسه ناهار جایی نمیره!!!!! بعدشم من یه اخلاق خ بدی دارم اون لحظه لا ...

یاد بگیر که دیگه بتونی با ارامش و خنده حرفت رو به طرف مقابل بزنی

بازم حرف بدی نزده به نظرم

اینکه دوست داشته بیشتر پیش هم باشین و شما دیرتر اومدین شاکیش کرده 

شما برو به خاطر همسرت ولی زیاد سرد هم نباش

اگه پا داد حرفتم بزن که من ناراحت شدم اینطوری گفتی

سیاست داشته باش

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه از شوهرت بزرگتره برو خونه اش دیگه هم این حرف شو به روی شوهرت نیار تا خونه مادرتو برات زهر نکنه اگه هم خاستی نری یه چیز دیگه بهونه کن اگه بخاطر این ماجرا نری خونه اش شوهرتم بلده چطوری از خانوادت آتو بگیره و چوب کنه بزنه تو سرت ولی اگه این حرفشو بروی شوهرت نیاری و بری خونه اش دفعه بعد شوهرت ازت حمایت میکنه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

تو موقعیتش نیستی .‌‌قضاوت نکن آدم آخه به مهمون میگه واسه ناهار اومدی؟!!!!!

گلم پسر که تویه خونه مادرش مهمون حساب نمیشه

اره اگه خونه خواهرشوهرت دعوت بودی و اینجور میگفت بد بود

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
به نظرم خیلی سخت میگیری وحساسی گلم بی خیال ارزششو ندارن که به خاطرش اینقدر با شوهرت بحث کنی وخودت و ...

خوش به حالت ریلکسی ولی من نمی تونم..خ بهم برخورد

آخه ایشون دفعه اوشم نیس، چند بار پیش اومده رفتیم خونشون ، علیا حضرت حسابی تو قیافه بود و سر سنگین....

خب چته؟...اینه رسم مهمون نوازی؟

اون روز ظهر هم هودش دعوتمون کرد

خودش اون روز بهم حق داد که ناراحت شم ولی شدیدا مخاف قطع رابطه س

همه چی به کنار

این قطع رابطه چیه که مد کردید؟ عروسای الآن چقدر کم طاقت شدن تا حرف میشنون یا حتی نمیشنون قطع رابطه!؟!؟!؟😱

اونم خانوادشه خوب ان شاالله پس فردا خودتم بچه دار میشی عروس داماد دار میشی خوشت میاد باهات قطع رابطه کنن

به خدا سخته انقدر راحت از قطع کردن حرف نزنید خدا رو خوش نمیاد طاقت و صبرتون رو بالا ببرید

راهکار برخورد مناسب یاد بگیرید چرا تا مشکل پیش میاد صورت مسئله رو پاک میکنید؟!

جاری من به اصطلاح شما قطع رابطه کرده اونم طاقت کوچکترین حرفی نداره همه چی رو به منظور میگیره‌ بیاید ببینید مادرشوهر بیچاره چه خون دلی داره میخوره؟!

برکت از زندگیتون می‌ره نکنید این کارو. بذارید دعای مادر پشت سرتون باشه نه آه و گریش

اونم مادره چه گناهی کرده جز این که همچین عروس حساسی گیرش اومده؟!؟

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می‌شود، گاهی نمی‌شود که نمی‌شود که نمی‌شود، گاهی بساط عیش خودش جور میشود، گاهی دگر تهیه بدستور می‌شود، گه جور می‌شود خود آن بی مقدمه، گه با دو صد مقدمه ناجور می‌شود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود، گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست، گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود، گاهی برای خنده دلم تنگ می‌شود، گاهی دلم تراشه ای از سنگ می‌شود، گاهی تمام آبی این آسمان ما، یکباره تیره گشته و بی رنگ می‌شود، گاهی نفس به تیزی شمشیر می‌شود، از هرچه زندگیست دلت سیر می‌شود، گویی به خواب بود جوانی مان گذشت، گاهی چه زود فرصتمان دیر می‌شود، کاری ندارم کجایی چه می‌کنی، بی عشق سر مکن که دلت پیر می‌شود.

ببین دوستم.من یکیوکه خیلی دوسش دارم، دوس دارم ازقبل ناهار بیاد بمونه، خیلی زیاد بمونه تاشب حتی

شاید روبه دوست داشتنتون گفته وگرنه ککشم نمیگزید که نرفتی زودتر

انقدر دنیارو به خودتون سخت نگیرید .حرفش انقدر بد و سنگین نبوده که بخوای اینجوری جبهه بگیری .

و خدایی که در این نزدیکی ست...لای این شب بوها....پای آن کاج بلند..روی آگاهی آب ...روی قانون گیاه

چقدر زاویه دید آدما فرق داره. مادرشوهر منم میگه زودتر بیایید نه اینکه شام بخورید و برید. من همش فکر میکنم از مهربونیشه که دوست داره زمان بیشتری رو دور هم باشیم. اگر هم قرار باشه دیر برسیم قبلش زنگ میزنیم عذرخواهی میکنیم

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
فقط نگفت دیر اومدی، گفت آدم فقط واسه ناهار جایی نمیره!!!!! بعدشم من یه اخلاق خ بدی دارم اون لحظه لا ...

منم اینجوری بودم

اعصابم زود داغون میشد حالا اینجوریم 

البته ببخشیییییییدااااااا واقعا

میگم ب کونم هر چی گفتن بذار بگن دهنشون چفت بست نداره

ماهمیشه دیر میریم سر سفره میرسیم خواهرشوهرم تیکه میندازه منم به شوخی جواب میدم شوهرمم میگه خب واسه ن ...

لایک به شوهرت. خوب جواب میده بسوزن

بگو ای کافران. من نمیپرستم آنچه شما میپرستید. با افتخار عاشق امام حسین (ع) هستم. و دست گداییمو فقط در خونه اربابم دراز میکنم. 

فقط پدر مادر عروس حساسن؟🤔خونواده شوهر آدم نیستن؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

هنوزم میگم با بدبینی داری به اون خاهر نگاه میکنی

از حرفاتون هم پیداست

چطور نگران ناراحتی پدرمادر خودت هستی

چطور خانواده خودت برات مهمن

اینام خانواده اون پسرن که الان شده همسر شما

بقول دوستمون یه سوزن به خودت بزن یه جوالدوز به بقیه

حرف آخرم اینکه کاش ما آدمها گاهی خودمون رو جای طرف مقابل بزاریم و از دید اون هم به قضایا نگاه کنیم

موفق باشی