2777
2789
ميدونم كسي نميگه كه اين لغت درسته، ولي عزيزم خيلي از كلمات ديگه به تدريج يه شكل ديگه گفته ميشه، درست ...

خب بده دیگه نسل بعد ما دیگه هیچ چیزی از فارسی نمیدونه همه غلط غلوط حرف خواهند زد

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
دوستای گلم، ساعت نزدیک سه نصف شب شده. من دیگه نمیتونم بیدار بمونم. پس به این نتیجه رسیدیم که چادر ...

خیر سر میکنن😆😆😆😆

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميدونم كسي نميگه كه اين لغت درسته، ولي عزيزم خيلي از كلمات ديگه به تدريج يه شكل ديگه گفته ميشه، درست ...

پس ما سعی کنیم از اینجا شروع به اصلاحش کنیم، شاید قدم کوچیکی باشه.

ولی مسیرهای طولانی، با گامهای کوچک شروع میشه.

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
خب بده دیگه نسل بعد ما دیگه هیچ چیزی از فارسی نمیدونه همه غلط غلوط حرف خواهند زد

اره معلومه كه بده، من نميگم خوبه، ميگم بعضي كلمات اينجوري باب ميشن، حالا ما ميتونيم از خودمون و بچه هامون شروع كنيم و جايي ديديم درستشو بگيم

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
اشتباه بله، ولی کلمه ای که هم معنی رو خیلی بهتر می رسونه و از لحاظ معنی مشکلی نداره و هم از لحاظ نگا ...

مباحثو با هم قاطی نکن دوست خوبم.

بعضی کلمات دارای مصدر هستن.

مثل بذار، که به اشتباه بزار نگارش میشه.

بذار از بگذار میاد که به معنای قرار دادنه، ولی بزار به معنای اینه که از طرفمون بخوایم زار بزنه.

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
مباحثو با هم قاطی نکن دوست خوبم. بعضی کلمات دارای مصدر هستن. مثل بذار، که به اشتباه بزار نگا ...

من رو اون کلمه مشکلی ندارم و به نظر منم اشتباهه، من رو ملا لغتی نظر دادم

າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ

اونوقت چند وقت پیش دوتا کاربر میگفتن تهرانیا لهجه دارن😂شدیدا هم گیر داده بودن لحجه دارن

خب گلم دستور زبان فارسیو دقیقا عین خودش حرف میزنن دیگه عین همونی که تو کتابهای فارسی بود اگه درست حرف میزنن دیگران افعال غلط استفاده میکنن اسمش لحجه ست؟

مباحثو با هم قاطی نکن دوست خوبم. بعضی کلمات دارای مصدر هستن. مثل بذار، که به اشتباه بزار نگا ...

🤔🤔 اين كلماتي كه نوجوونا اختراع كردن عزيزم! كجاي دنيا به زار زدن ميگن بزار اخه؟ يا بحرف يا فلان، 

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
من رو اون کلمه مشکلی ندارم و به نظر منم اشتباهه، من رو ملا لغتی نظر دادم

ملا نُقَطی یعنی اینکه؛

کسی که به املای دقیق و تحت اللفظی واژه ها بیشتر توجه می کنه تا معنای اونها.

ملا نُقَطی یعنی اینکه؛ کسی که به املای دقیق و تحت اللفظی واژه ها بیشتر توجه می کنه تا معنای ...

ملانقطی . [ م ُل ْ لا ن ُ ق َ ] (ص مرکب ) کسی که با کم و زیاد شدن یک نقطه ٔ نوشته از خواندن آن عاجز آید. آدم کم سواد. (فرهنگ لغات عامیانه ٔ جمال زاده ). آنکه تا تمام نقطه ها و اعراب و حرکات کلمه ای نوشته نباشد نتواند خواند. (یادداشت به خط مرحوم دهخدا). || آنکه به جزئیات رسوم و آداب قانون یا قاعده یا رسمی پای بند و مقید است و تا رعایت همه نشود امر را ناقص شمارد در صورتی که همه برای صحت امر ضروری نیست . (یادداشت به خط مرحوم دهخدا). || آنکه تا تمام جزئیات امر را نداند شناختن آن نتواند. (یادداشت به خط مرحوم دهخدا).

این معنی ملا نقطی به گفته دهخداست، ملا لغتی بیشتر با اون معنی که شما نوشتید نزدیکه

າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ
طلا رو هم که گفتین گوشواره رو گوش میکنن دستبند رو دست میکنن گردنبند رو گردن میکنن و...

سطل رو آب نمیکنن. بلکه سطل رو پر از آب میکنن.

ملانقطی .  [ م ُل ْ لا ن ُ ق َ ] (ص مرکب ) کسی که با کم و زیاد شدن یک نقطه ٔ نوشته از خواندن آ ...

این هم که حرف من شد.

دوست خوبم، به این جمله ی معروف گوش کن؛👇

بخشایش، لازم نیست اعدامش کنید.

بخشایش لازم نیست، اعدامش کنید.

با جابجائی یه ویرگول در جمله، مرگ و زندگی دچار تغییر شد.

ملا نُقَطی کارش اینه، و معنای کلمه ش هم همینه.

یعنی کسی که به علائم نگارشی توجّه ویژه میکنه.

به این موضوع هم توجه کنید که اشتباه نگارشی با ادبیات عامه فرق داره، اشتباه نگارشی نشانه کم سوادیه، ولی ادبیات روزمره و عامیانه در همه جای دنیا هست، همون اندازه که در نوشتن یک نامه اداری استفاده از ادبیات کوچه بازاری مسخرست، استفاده از ادبیات رسمی هم در مراودات روزمره می تونه عجیب باشه،