2777
2789
ملانقطی .  [ م ُل ْ لا ن ُ ق َ ] (ص مرکب ) کسی که با کم و زیاد شدن یک نقطه ٔ نوشته از خواندن آ ...

و اینکه چیزی به اسم ملا لغتی وجود نداره.

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
به این موضوع هم توجه کنید که اشتباه نگارشی با ادبیات عامه فرق داره، اشتباه نگارشی نشانه کم سوادیه، و ...

زبان محاوره ای.

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این هم که حرف من شد. دوست خوبم، به این جمله ی معروف گوش کن؛👇 بخشایش، لازم نیست اعدامش کنید. ...

توجه نکردید، ملانقطی یعنی کسی که با کم و زیاد شدن یک نقطه از خواندن آن عاجز می شود، یعنی آدم کم سواد و این معنی با معنی مورد نظر عامه از ملا لغتی کاملأ متفاوته

າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ
توجه نکردید، ملانقطی یعنی کسی که با کم و زیاد شدن یک نقطه از خواندن آن عاجز می شود، یعنی آدم کم سواد ...

خب عزیز من! میشه تعریف ملا لغتی رو واسم با ذکر لینک توضیح بدی؟

خب عزیز من! میشه تعریف ملا لغتی رو واسم با ذکر لینک توضیح بدی؟

یعنی کسی که روی نگارش لغات حساسه، این تو لغت نامه نیومده، ولی اولین برداشت هر کسی از این کلمه این معنیه، و این نشانه درست بودن کلمه هست، کلمه درست یعنی کلمه ای که معنی رو برسونه، شما تعریف دیگه ای برای کلمه داری؟

າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ
🤔🤔 اين كلماتي كه نوجوونا اختراع كردن عزيزم! كجاي دنيا به زار زدن ميگن بزار اخه؟ يا بحرف يا فلان،&n ...

منم میخواستم اشتباه دوستان حاضر در نینی سایتو بازگو کنم.

«بزار»، هیچ بار معنائی نداره، یه کلمه ی کاملا تهی و پوچه.

ولی به وفور توسط دوستان استفاده میشه.

یعنی کسی که روی نگارش لغات حساسه، این تو لغت نامه نیومده، ولی اولین برداشت هر کسی از این کلمه این مع ...

خب این یه اختراع جدیده، امیدوارم بشه اینو در فرهنگ لغات به ثبت رسوند.

خب این یه اختراع جدیده، امیدوارم بشه اینو در فرهنگ لغات به ثبت رسوند.

فرهنگ لغات هم به روز‌ میشه، ما هزاران کلمه داریم که زمان دهخدا نبوده ولی الان هست

یعنی کسی که روی نگارش لغات حساسه، این تو لغت نامه نیومده، ولی اولین برداشت هر کسی از این کلمه این مع ...

https://zaye.persianblog.ir/aN37EoLn8vugxkgYBZB3-ملالغتی-یا-ملانقطی؟

https://zaye.persianblog.ir/aN37EoLn8vugxkgYBZB3-ملالغتی-یا-ملانقطی؟

تو همین لینکی که فرستادید معنی ملانقطی رو بخونید، آیا این همون معنی مورد نظری هست که برای کلمه ملالغتی به کار می ره؟ نیست، به معنی کم سواده، ولی ملالغتی یه چیز دیگست، کلمه ای که معنی رو برسونه نبوده مردم ساختند، شما فکر می کنید بقیه کلمه ها چطور ساخته شدند؟ اگه اینجوری بود که شما می گید هنوز مردم باید با خط میخی می نوشتند و با زبانهای باستانی صحبت می کردند

تو همین لینکی که فرستادید معنی ملانقطی رو بخونید، آیا این همون معنی مورد نظری هست که برای کلمه ملالغ ...

آخه به این راحتیا هم نیست ساخت کلمات جدید. 

بسیاری از کلمات دارای مصدر مشخصی هستن که با رجوع بهشون، میشه بار معنائیشونو فهمید و بهشون پی برد.

من خودم اتفاقا موافق به روز رسانی در تمام جهاتم. ولی در چارچوب درستش.

اونا خارجین😆😆 دختر منم دو ساله زبان میخونه میگه میشه دستبد بپوشم ارایش رو یادم نیست ولی اونم یک ف ...

😂😂😂قربونت برم تعداد النگوهاشون نهايتا نشون ميده خارجيتشون در حد هندوستان باشه😁

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊