الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این هم که حرف من شد. دوست خوبم، به این جمله ی معروف گوش کن؛👇 بخشایش، لازم نیست اعدامش کنید. ...
توجه نکردید، ملانقطی یعنی کسی که با کم و زیاد شدن یک نقطه از خواندن آن عاجز می شود، یعنی آدم کم سواد و این معنی با معنی مورد نظر عامه از ملا لغتی کاملأ متفاوته
خب عزیز من! میشه تعریف ملا لغتی رو واسم با ذکر لینک توضیح بدی؟
یعنی کسی که روی نگارش لغات حساسه، این تو لغت نامه نیومده، ولی اولین برداشت هر کسی از این کلمه این معنیه، و این نشانه درست بودن کلمه هست، کلمه درست یعنی کلمه ای که معنی رو برسونه، شما تعریف دیگه ای برای کلمه داری؟
تو همین لینکی که فرستادید معنی ملانقطی رو بخونید، آیا این همون معنی مورد نظری هست که برای کلمه ملالغتی به کار می ره؟ نیست، به معنی کم سواده، ولی ملالغتی یه چیز دیگست، کلمه ای که معنی رو برسونه نبوده مردم ساختند، شما فکر می کنید بقیه کلمه ها چطور ساخته شدند؟ اگه اینجوری بود که شما می گید هنوز مردم باید با خط میخی می نوشتند و با زبانهای باستانی صحبت می کردند
اونا خارجین😆😆 دختر منم دو ساله زبان میخونه میگه میشه دستبد بپوشم ارایش رو یادم نیست ولی اونم یک ف ...
😂😂😂قربونت برم تعداد النگوهاشون نهايتا نشون ميده خارجيتشون در حد هندوستان باشه😁
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊