2777
2789
اره میگه مثلا شوهرم این گفت اون یکی میگه بزن لهش کن. خوب فردا زندگی طرف میپاشه که😕

متاسفم برای جامعه ای که قراره ساخته باشه،با این مادرهای کم سن و سال و کم سواد. که حتی نحوه درست حرف زدن و درست رفتار کردن رو هم یاد نگرفتند،اما حالا مادر و مسئول تربیت نسل بعدی شدند.

بخدا راه چاه نشون میدادن. الان یکی میگه مادر شوهرم این گفت اون یکی میگه بزن دهنش لهش کن آدم میمونه ا ...

تو يه تاپيكى كه موضوعش بدرفتارى شوهر بود، يه كاربرى نوشته بود شوهرم منو بزنه ميرم سم موش ميخرم ميريزم تو سوپش بهش ميگم آشپزخونه در اختيار منه!!!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملا لغتی رو تو هیچ فرهنگ عامه و لغتنامه ای ندیدم. درستش ملا نُقَطیه.

تو فرهنگ عامه که هست، خیلی بیشتر از ملا نقطی، ولی تو لغتنامه ها نیست و قبول دارم، ولی کلمات چطوری ساخته می شند؟ از همین فرهنگ عامه، و اگه دهخدا الان لغت نامه بنویسه حتمأ این کلمه هم میاره

າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ
ملا لغتی رو تو هیچ فرهنگ عامه و لغتنامه ای ندیدم. درستش ملا نُقَطیه.

عزيزم دقت كن ننوشته كه تو فرهنگنامه! منظورش اينه كه دهان به دهان چرخيده و باعث شده اينجوري تلفظ شه، و راستم ميگه همه ميگن ملا لغطي

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
😂 مگه اشتباه تایپی نبود؟

نه، نقطی و لغتی تو ذهنم بود قاطی شد  

າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ
تو فرهنگ عامه که هست، خیلی بیشتر از ملا نقطی، ولی تو لغتنامه ها نیست و قبول دارم، ولی کلمات چطوری سا ...

اگر میلیون ها نفر به یک چیز اشتباه اعتقاد داشته باشند ،

آن چیز همچنان اشتباه است ...

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
من اينجا ديدم براي طلا و زيورالات مثل النگو هم فعل پوشيدن رو استفاده ميكنن😐

اونا خارجین😆😆

دختر منم دو ساله زبان میخونه میگه میشه دستبد بپوشم ارایش رو یادم نیست ولی اونم یک فعل دیگه میگه

ترجمه از انگلیسی به فارسی میکنه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
عزيزم دقت كن ننوشته كه تو فرهنگنامه! منظورش اينه كه دهان به دهان چرخيده و باعث شده اينجوري تلفظ شه، ...

خب اشتباهه.  حتی اگه تمام اهالی کره ی زمین اونو اشتباه تلفظ کنن، دلیلی بر اثباتش نیست.

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
عزيزم دقت كن ننوشته كه تو فرهنگنامه! منظورش اينه كه دهان به دهان چرخيده و باعث شده اينجوري تلفظ شه، ...

لغتنامه منظورم بود😂 با فرهنگ عامه قاطي شد ، شد فرهنگنامه😂😂

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
خب اشتباهه.  حتی اگه تمام اهالی کره ی زمین اونو اشتباه تلفظ کنن، دلیلی بر اثباتش نیست.

ميدونم كسي نميگه كه اين لغت درسته، ولي عزيزم خيلي از كلمات ديگه به تدريج يه شكل ديگه گفته ميشه، درست هم نيست ولي گفته ميشه ديگه

دوستای گلم، ساعت نزدیک سه نصف شب شده.

من دیگه نمیتونم بیدار بمونم.

پس به این نتیجه رسیدیم که چادر و روسری رو میپوشند .

با اجازتون تاپیک رو قفل میکنم.

شب همتون به خیر.

لغتنامه منظورم بود😂 با فرهنگ عامه قاطي شد ، شد فرهنگنامه😂😂

فهوای کلامتو گرفتم عزیزم!

اگر میلیون ها نفر به یک چیز اشتباه اعتقاد داشته باشند ، آن چیز همچنان اشتباه است ...

اشتباه بله، ولی کلمه ای که هم معنی رو خیلی بهتر می رسونه و از لحاظ معنی مشکلی نداره و هم از لحاظ نگارش درسته، اشتباه نیست, یه کلمه جدیده، و تمام زبانهای زنده دنیا در حال ساخت کلمه جدید هستند،