2777
2789
عنوان

خاهشا هرکس درک نمیکنه نیاد نظربده

| مشاهده متن کامل بحث + 3879 بازدید | 237 پست
هورمونات بهم میریزه خودت درد خیلی بدی رو باید متحمل بشی بیهوشت میکنن  خیلی درد داره  امپ ...

اولا که من برای حاملگیم بدتر این اینا رو داشتم

اینهمه زن که مجبووورن هزارتا داروی هورمونی بزنن تا بچه دار بشن. یعنی من و تو نمیتونیم یک صدم اونها این داروها رو تحمل کنیم ؟ 

ضمنا من بعد بچه دار شدنم نذر کردم که حتما و حتما تخمک اهدا کنم. هیچ مشکلی هم پیش نیومد نه مریض شدم نه درد آنچنانی کشیدم نه ضرر آنچنانی داشت که بخوام دیگران رو از این کار منع کنم. بجاش یه زندگی رو نجات میدی یه عمر دوباره به یه زوج ناامید

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

من الان نظر ایت الله خامنه ای رو خوندم.گفت اهدا اسپرم اشکالی نداره

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فکر نکنم شما بتونی اهدا کنی، اهدا توسط زن های متعلقه هست

آره پرسیدم خیلیا گفتن فقط زن های مطلقه یا کسانی که شوهر ندارن باید تخمک اهدا کنن ،اما از دوتا دکتر پرسیدم میگفت اگه خانواده نشناسی میتونی اهدا کنی 

مرکز برای نوبت رفتم چیزی نگفت که نمیتونی

اگه شوهرش این بچه که که تو رحم زن خودش بزرگ بشه قبول نکنه اون بچه که از پرورشگاه اومده رو هم قبول نم ...

شوهرم میگه حس بدیه

الان ما خانوما هم خودمون بچه پرورشگاهو به بچه کسی که با شوهرمون ازدواج میکنه ترجیح میدیم

درسته فرق داره اسپرم اهدایی با اینکه مردی بره زن بگیره بخاطر بچه.

اما این مثالو زدم که حسشو درک کنی.

دوستان دیگه لطفا نریزید سرم😬

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عزیزم فکر نکنم شما بتونی اهدا کنی، اهدا توسط زن های متعلقه هست

😳😳😳

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اولا که من برای حاملگیم بدتر این اینا رو داشتم اینهمه زن که مجبووورن هزارتا داروی هورمونی بزنن ت ...

میشه مراحلشو بگی 

Daisypath Anniversary tickers همسرم دوست دارم .... میدانم دوستم داری .... دوست داشتنی های ما تا ابد ادامه دارد.
آها خوب بعد این نامحرم نمیشه

نه بچه هم به زن و هم شوهر محرم هست

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

استاتر خدا دامنتو سبز کنه.ما اینجور چیزایی نداشتیم برامون یخورده عجیبه .من خودم چون تو شرایط راحتی یعنی بدون هیچ دردسری باردار شدم و دور وبرم ندیدم از اینجور موارد واسه همین هضمش برام سخته.

اما خداروشکر میکنم.شما هم خداروشکر کن بالخره به طرف قضیه حله.و خودت سالمی😊

شوهرم میگه حس بدیه الان ما خانوما هم خودمون بچه پرورشگاهو به بچه کسی که با شوهرمون ازدواج میکنه ترج ...

شما شاید ترجیح بدی ولی همه خانما رو با خودت جمع نبند

یه زن سالم با رحم و تخمک سالم وقتی توانایی باردار شدن رو داره وقتی میتونه بزرگ شدن شکمش رو حس کنه ببینه اولین سونوگرافی صدای قلب جنینش و کم کم تکوناشو حس کنه وقتی توانایی اینو داره که درد زایمان رو بکشه و بچشو خودش بدنیا بیاره به چه حق و عدلی باید همه این تواناییها رو در خودش بکشه و بره بچه یکی دیگه رو بزرگ کنه  چون شوهرش ناباروره؟! منصفانه نیست

نمیخام از آشناباشه بعدامشکل میشه مراکز هم خیلی هزینه میبرن معلوم.نیست اسپرم سالمه یا ن .من خیلی تحقی ...

عزبزم ان شاءاله خدابهت ی بچه سالم بده اگه میتونی بیا کلینیک ناباروری اصفهان خیلیا نتیجه گرفتن

شما شاید ترجیح بدی ولی همه خانما رو با خودت جمع نبند یه زن سالم با رحم و تخمک سالم وقتی توانایی بار ...

منم قبول دارم حرفتو 

Daisypath Anniversary tickers همسرم دوست دارم .... میدانم دوستم داری .... دوست داشتنی های ما تا ابد ادامه دارد.