2777
2789
عنوان

خاهشا هرکس درک نمیکنه نیاد نظربده

| مشاهده متن کامل بحث + 3879 بازدید | 237 پست
اره من رفته بودم دکتر یه خانومه اومده بود ۳.۴ نفر ساپورتش میکردن بعدا یه پیرزنه همراهش بود گفت بعد ۱ ...

همینجا هم من چند نفرو دیدم 

خودمم بخاطر کیست و فیبروم و عفونت تحت درمانم واقعا معجزه میکنه خدا الهی خیرشون بده

🧚‍♀️
کاش ادم راحت باشه از برادرش مثلا بگیره که همخونشه هضمش واسه مردا خیلی سخته

از برادر که بچه مشکل ژنتیکی پیدا میکنه. دختر عمو پسر عمو هم بخوان با هم ازدواج کنن بچه دار بشن باید آزمایش ژنتیک بدن

دخترم تمام زندگیمه🙆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه به فرزندی بگیرید بهتره

به خودتون مربوطه ولی بچه که از اسپرم اهدایی باشه شاید خودتون بعدش خوشحال باشید ولی شوهرتون خدایی صد درصد احساسی نسبت بهش نداره

یه کاری کنید اگه عاشق همین ک هر دو یه سهم داشته باشید تو اون بچه

اسپرم اهدایی شما مادرشی ولی پدرش اون نیست و اگه من جای اون مرد باشم نمیتونم کنار بیام دیگه با خودم و زن و بچم و زندگیم

از خدا میخوام نیازی به همچین چیزایی نداشته باشید و یه بچه خوشگل از خون و ریشه خودتون خدا بده بهتون

الهی آمین

پسر خوشگلم منتظر دیدنتم  
نمیخام از آشناباشه بعدامشکل میشه مراکز هم خیلی هزینه میبرن معلوم.نیست اسپرم سالمه یا ن .من خیلی تحقی ...

من الان باشوهرم صحبت میکردم...میتونستیم کمک کنیم گل من ولی ما بوشهر هستیم...

نمیخام از آشناباشه بعدامشکل میشه مراکز هم خیلی هزینه میبرن معلوم.نیست اسپرم سالمه یا ن .من خیلی تحقی ...

من کاری ندارم به نظر بقیه 

ولی شوهر من راضیه اگه میخای اهدا کنه 

من قزوینم 

ولی باید شوهرم یه ازمایش اسپرم بده 

اولین عشق تو میشدم اگه ، اگه این زمونه لعنتی نبود😢
اسپرم اهدایی که دیگه بچه خود شوهرتون نیست درسته؟

تخمک از زنه.داخل زحم رشد میکنه

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎

عزیزم اینجوری که بازم بچه شوهرت محسوب نمیشه... ممکنه الان شوهرت تحت شرایط و یا خستگی قبول کنه

اما چند سال دیگه که سختی. های بچه داری زیاد میشه... آیا میتونه با عشق رفتار کنه و قبول کنه؟

حتلا که قراره بچه شوهرت نباشه بزار بچه جفتتون نباشه و بچه از پرورشگاه بردارین

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خانما دوروز از موعدم گذشته فقط سرگیجه سردرد دارم و از امروز ترشح سفید بدون بو کسی اینجوری بوده ممنون م جواب بدین نمیتونم تاپیک بزنم 

خدایا شکرت شدم مامان ب توان ۲  😍😍😍برا نی نی توراهیم ی صلوات مهمونم کنید 

عزیزم حتما از مراکز بگیرید چون اونا تمام ازمایشات و انجام میدن و از ادمای مطمعنی میگیرن شما بخوای واسه یه ادم غریبه باز باید تمام ازمایشارو انجام بدی 

عزیزم درستش اینکه کاملا ناشناس باشه که تنها راهش بانک اسپرم هست. یک مدت به خوندن سوره واقعه مداومت کن وضع مالیتون که بهتر شد خیلی مطمئن از اونجا اقدام کن. فکرتم راحته بعدا براتون دردسر نمیشه. ان شاء الله بهترین ها برات اتفاق بیوفته

خودت تصمیم بگیر!   امروز روز خوبی باشه؟