2777
2789
عنوان

متاهلی یا مجردی؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 106 پست
چه کنم خواهر😢😢😢 اخه من از بچه ام متنفرم میخوام حداقلش 5 6 سال بدون بچه باشیم اونوقت فکر کنم تا م ...

درستش همینه

ازدواج تا فرزند آوری نیاز به فاصله زمانی داره

پس باید زودتر اقدام کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا خداااااای معطل کردن ملتم😎 خودمم نمیخوام زود ازدواج کنم کسیم خوشم بیاد هی لفتش میدم تا 23 2 ...

آره بابا. تازه احتمالا اون سن انتخاب درست تری کنی نسبت به الان. من خودم احساس میکنم دو سال پیش واقعا چقد سطحی نگر تر بودم و به خیلیییی چیزا توجه نمیکردم. مثلا من تازگی فهمیدم تحمل آدم خیلی محافظه کار رو ندارم. برام خیلی مهمه طرف اهل ریسک باشه. و خیلی چیزا

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
حیا واسه کسی که متاهله رو نمیفهمم. طرف زندگیش مشکل خاصی نداره باز هی غر میزنه. یا همون مجردم میتونه ...

با دست پس میزنه با پا پیش میکشه😀

ولی در کل دوران مجردی به خاطر اینوه دوران بی مسئولیتی و بی دغدغه ایه برای هر کسی جزو بهترین دورانه!

درسته ادم متاهل به ارامش های روحی میرسه 

ولی مجردم دغدغه و مسئولیتی نداره....

اینکه خانم متاهل هنوز دوران مجردیشو دوست داره و افسوس میخوره دلیل بر این نیست که از تاهلش ناراضیه 

هرکدوم جذابیتا و شیرینیای خاص خودشو داره

اگر مخالف نظرمی ریپلای بکن  وقتی تو قسمت تبادل نظر سایت عمومی هستم ظرفیت پذیرش نظرات مخالف رو هم دارم قطعا...منتهی با نهایت آرامش و رعایت ادب    
درستش همینه ازدواج تا فرزند آوری نیاز به فاصله زمانی داره پس باید زودتر اقدام کرد 

با این روندی که پدر محترم در پیش گرفته اینقدر دیر میشه هیچی از زندگیم نمیفهمم

جراتم ندارم چیزی بهش بگم😢😢😢

مامان بابای من فکر میکنن دخترشون تا60 سالگی خواهان داره😁😁😁

این فکر میتونه درست باشه اما حس ۲۰ سالگی شما حتی تو ۳۰ سالگی وجود نداره و شوق ازدواج هم همینطور

باید باهاشون صحبت کنی اگر تصمیمت جدیه

به عنوان یه مجرد با تجربه و سن بالا؛ ۱۰۰ ٪ ازدواج خوب خیلی خیلی بهتر از تجرده  هر کی مخالفه و ...

من تا الان ۱۳ میلیون خرج کردم و سه ماهی هست وکالت طلاقم گرفتم و هنوز نتونستم جدا بشم و تصمیم دارم وکیلم رو عوض کنم. لطفا برای من وکیل رایگان بگیرید و یا هزینه رو واریز کنید!!!!!!!

با دست پس میزنه با پا پیش میکشه😀 ولی در کل دوران مجردی به خاطر اینوه دوران بی مسئولیتی و بی دغدغه ...

آخه ببین الان من کلی درس دارم و اتفاقا کلی دغدغه! واقعا یکی کنارم باشه مث همسر به نظرم خیلی از لحاظ روحی قوی میشم!

آره بابا. تازه احتمالا اون سن انتخاب درست تری کنی نسبت به الان. من خودم احساس میکنم دو سال پیش واقعا ...

واای منم دقیقا همین حسو دارم ولی نمیدوووونی که با خاستگارا مثل جذام گرفته ها رفتار میکنن😂😂😂

آخه ببین الان من کلی درس دارم و اتفاقا کلی دغدغه! واقعا یکی کنارم باشه مث همسر به نظرم خیلی از لحاظ ...

افرین منم همینجور کنکور دارم ولی خو دلم شوهلم میخواد خواسته زیادیه ؟فوقش میرم خونه شوهر میخونم الان ک هیچی نمیخونم 

خدایا لطفا لپامو تپلی کن 🙏🙏🙏میرم و برمیگردم 
وا مجردی بهتره پس؟ مراحل موفقیت و اینا؟؟!

نه

میگم همه ی کارهایی که یک زن آرزو داره رو انجام دادم

اما معتقدم ازدواج خوب بر تمام این موفقیت ها ارجح هست

حاضر بودم جایگاه امروز رو نداشتم اما خانواده ی خودم رو داشتم

هر چند که هم میشد تشکیل خانواده داد و هم موفق بود