2777
2789
عنوان

متاهلی یا مجردی؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 106 پست
خب این اسمش حیاست نه کلاس یه دختر روش نمیشه بگه شوهر میخوام چون عزت نفسش نمیزاره...حس خواسته شدنش ن ...

حیا واسه کسی که متاهله رو نمیفهمم. طرف زندگیش مشکل خاصی نداره باز هی غر میزنه. یا همون مجردم میتونه اقلا یه بار بگه نه ازدواج دوست ندارم. نه اینکه صب تا شب هی بگه مردا بو میدن، مردا آشغالن، خاک تو سر مردا، از این حرفا و فیلما

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیا واسه کسی که متاهله رو نمیفهمم. طرف زندگیش مشکل خاصی نداره باز هی غر میزنه. یا همون مجردم میتونه ...

باور کن خیلی از افسردگی ها و دغدغه های ذهنی که برا آدم ایجاد میشه به خاطر وجود همیناست!

یا ابالفضل😂😂😂 ببین تو فامیلا و دوستامونو هممممه زیر بیست بودن ولی پدرم و البته خودم مخالفه ازدو ...

ببین همون خواستگارا رو هرچی بیشتر راه ندی بیشتر عاشقت میشن 😁 اصن اگه بابات اجازه داد بیان هم چند وقتی معطلشون کن 😁 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
جدا ازدواج از بیست به بعد واقعا منطقیه

میدونین من خودم خییییلی زود به بلوغ فکری و جسمی رسیدم دیگه الان تو 20 سالگی حس مامانبزرگی دارم😂

من میگم دیگه خااااستگارارو رااااه بدییییین باز میگن نچ بزار 25 رو رد کنی اونوقت بهش تااازه فکر میکنیم😂😂😂😂

باور کن خیلی از افسردگی ها و دغدغه های ذهنی که برا آدم ایجاد میشه به خاطر وجود همیناست!

منظورت اینه به مرد ها بدبین شدی؟ 

ببین همون خواستگارا رو هرچی بیشتر راه ندی بیشتر عاشقت میشن 😁 اصن اگه بابات اجازه داد بیان هم چند وق ...

من اصلا خداااااای معطل کردن ملتم😎

خودمم نمیخوام زود ازدواج کنم کسیم خوشم بیاد هی لفتش میدم تا 23 24 سالگیم بعددد

بیا با بابا منم صحبت کن  😂منم شوی میخوام 😋

به خدا حاضرم 

اشتباهه مطرح نکردن و مانع شدن

من همه ی تجربه های موفقیت تو تجرد رو طی کردم و رسیدم آخرش 

کسی نمیتونه به دلایلم ایراد وارد کنه مگر اینکه دور از جون مرض داشته باشه

چه کنم خواهر😢😢😢 اخه من از بچه ام متنفرم میخوام حداقلش 5 6 سال بدون بچه باشیم اونوقت فکر کنم تا م ...

اتفاقا از بیست میتونی تو ۲۶ اینا بری بدون بچه ولی دیر ازدواج کنی شاید مجبور شی زود بچه بیاری