2777
2789
عنوان

زن داداش ِ ...

| مشاهده متن کامل بحث + 4672 بازدید | 106 پست
نمونه بدي هاي زن داداشت رو بگو استارتر

پشتِ من و مامانم پیشِ داداشم بد میگه . میخواد ما رو پیشش خراب کنه . حالا بهتون بگم ما واسش چه کارهایی که نکردیم شاخ درمیارید که این چقدر نمک نشناس و بی لیاقته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشتِ من و مامانم پیشِ داداشم بد میگه . میخواد ما رو پیشش خراب کنه . حالا بهتون بگم ما واسش چه کارهای ...

زن داداش من باجاریم طرح رفاقت ریخت و میخواست کاری کنه منو شوهرم از هم جدا بشیم

هیچوقت نمیتونم هیچکدومو ببخشم

ولی دوست ندارم کینه داشته باشم ازشون همیشه از خدا میخوام کینه شونا از دلم ببره بیرون

گاهی سرسری رد شو وزندگی کن دقت زیادی د ق ت میدهد

منم یه خواهر شوهرم بچش دوماه بزرگتر ازپسرمه تازه زایمان کرده بودم تا ده روز شیرم کم بود شیرخشک دادم بعد ده روز شیرم زیادشد ولی  قبلش هی اصرارداشت بزار من شیربدم گفتم نه برگشته بهم میگه ب توچه برادرزاده ام هست نمیخوام شیرخشک بخوره پاشدم بچه رو ازش گرفتم بعد داداشم اومد پسرمو ببوسه برگشته میگه برو اون ور انقدر بوسش نکن برادر زادمو گفتم اگه برادر زاده توهست خواهرزاده اونم هست به توچه تویه عمه ی به درد نخوری من مادرشم من تصمیم میگیرم

یه  لحظه همه تون نگاه کنید مرسی  که نگاه کردی😐😐😐😐😐😐😐
عزیزم شرایط من بدجور بود .و جالب تر اینکه شیر اون‌کم بود .اما این از خود خواهی تونه .مگه قدیما شیر م ...

این سلیقه ای و کسی اصلا دوس نداره به بچه اش یه نفردیگه شیربده ..کم وزن بودن بهتراز یکی دیگه شیرخوردنه

میدوشیدم‌فایده نداشت .زیاد بود

به هر حال قبول کن که توقعت زیاد بود. 

من خودم بچم سر زا فوت کرد. تا پنج ماه سینم شیر داشت. دقیقه به دقیقه میدوشیدم شیرمو. پدرم در اومده بود.

وای خداااا  من چقد خوجلم     
عزیزم شرایط من بدجور بود .و جالب تر اینکه شیر اون‌کم بود .اما این از خود خواهی تونه .مگه قدیما شیر م ...

عزیزم خودت میگی قدیما از طریق شیر کلی از بیماریها مثل ایدز انکان انتقال داره خواسته شما خیلی زیاد بوده 

دیگه بدتر از زن داداش من کسی نیست که وایساد تو صورتمون گفت شما روزی یه بار میرین ......میدین و میاین 

داداش کوچیکم که راه دور بود گفت الهی با تابوت بیارنش حالا به خاطر چی ؟به خاطر اینکه مامان و بابام بعد چهل سال زندگی مشترک رفته بودن کیش از حسادتش 

میکفت باباتون مامانتونو برده کیش باهاش کاسبی کنه

خدایا شکرت که در 99/9/9 مامان سرطان رو شکست داده و سالمه😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘