2777
2789
عنوان

زن داداش ِ ...

| مشاهده متن کامل بحث + 4681 بازدید | 106 پست
اهوم .یه زن داداش دارم بچش با بچم دنیا اومد.التماسش میکردم بیا بچتو من شیر بدم‌ قبول نمیکرد .انگار م ...

ولی خیلیا می گن نباید شیر داد بخاطر اینده بچه ها می گن درست نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهوم .یه زن داداش دارم بچش با بچم دنیا اومد.التماسش میکردم بیا بچتو من شیر بدم‌ قبول نمیکرد .انگار م ...

توقع بیجا داشتی خب😑

منم بودم نمیزاشتم نوزادم شیر کس دیگه ای رو بخوره

تو با حال ویرانه من چه کردی💟ببین عشق دیوانه من چه کردی❤❤❤❤❤❤  ❤❤❤❤❤❤

اشتباه ما این بود که از خانواده ی پایین تر از خودمون دختر گرفتیم شانس نداشتیم ندید بدید از آب درومد ما گفتیم این چیزا مهم نیس مهم اینه دو طرف بتونن باهم بسازن ولی این چیزا تاثیر داره سرسری ازش نگذرید . پدر و مادر من خیلی باگذشت و بزرگوارانه رفتار کردن با این خانواده ولی مامانش خیلی پررو شد . میگن خوبی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند. انقدر از رو لطف بهشون دادیم الان دیگه فکر میکنن وظیفه مونه همیشه باید بدیم . انگار وصل شدن به جیره ی بی انتها ...

همينارو جواب دادي!؟

اره بخدا خیلی پررو بازی در اورد اصلا نمیزاشت بغلش کنم مامانم که ۴تابچه بزرگ کرده تجربه دارع ب مامانم میگه حواست باشه بچه چیزیش نشه یواش بغلش کن

یه  لحظه همه تون نگاه کنید مرسی  که نگاه کردی😐😐😐😐😐😐😐

دوستان من قبلا هم با مادرشوهر و هم با خواهر شوهر مشکل داشتم ولی بعد ها فهمیدم باید یه فاصله ای گرفت و اینکه یاد گرفتم از کسی توقع نداشته باشم، 

خداییش الان مادرشوهرم واسم میمیره ولیییییی خواهر شوهر همونیه که بود 😷😆😂

فقط فاصله گرفتن از کسی که ازش حس بد میگیرید، اون زندگی خودش و میکنه منم مال خودم

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤
دیگه بدتر از زن داداش من کسی نیست که وایساد تو صورتمون گفت شما روزی یه بار میرین ......میدین و میاین ...

تو روتون بگه باز میتونین جوابشو بدین میدونی یعنی دعوا علنی باشه خیلی بهتره تا اینکه مجبور باشی جلوش نقش بازی کنی انگار همه چیز خوبه ولی از درون داغون باشی . ما ظاهر رو حفظ کردیم چون خانوادمون اونجوری نیستن مامان و بابام خیلی بزرگوارن و الان نه میتونیم چیزی بگیم نه کاری کنیم فقط تو خودمون میریزیم . از درون پیر شدیم هممون 

دیگه بدتر از زن داداش من کسی نیست که وایساد تو صورتمون گفت شما روزی یه بار میرین ......میدین و میاین ...

اینا واقعیه 😨😨😨

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤
اشتباه ما این بود که از خانواده ی پایین تر از خودمون دختر گرفتیم شانس نداشتیم ندید بدید از آب درومد ...

اتفاقا خواستم همین بگم

که خودت گفتی استارتر

وقتی میرند با یه خانواده سطح پایین تر وصلت می کنند اینجور مشکلات پیش میاد

حالا چه مرد چه زن

چون واقعا عقده ها و حسادت های خونه پدریشون میارند با خودشون

همیشه میگن کبوتر با کبوتر باز با باز

اشتباه ما این بود که از خانواده ی پایین تر از خودمون دختر گرفتیم شانس نداشتیم ندید بدید از آب درومد ...

عزیزم نمیخوام طرفداری کنم ولی اگه بدباشه داداشت نمیخوادش ولش کن بزار موش باشن

عزیزم شرایط من بدجور بود .و جالب تر اینکه شیر اون‌کم بود .اما این از خود خواهی تونه .مگه قدیما شیر م ...

شیردوشها برای همین روزا اختراع شد چه پرتوقعی

میدونی معنی تقاضات چیه و چقدر برخورنده س

مگه کار قدیمیا درست بوده

کم وزن هم باشه به کسی چه

❤❤❤❤❤❤❤
خیلی پررو و دریدس..کلا تو خونمون کسی محل سگ بهش نمیده😂

خواهرشوهر😒😒😒😒😒منم ب خواهرشوهرم میگم کچل چون موهاش خیلی کم پشته