2777
2789
عنوان

زن داداش ِ ...

| مشاهده متن کامل بحث + 4672 بازدید | 106 پست
من طرفدار تو هم  ما که جامون عوض شده عروسمون یه پا خواهرشوهره

😂😂😂😂مث عروس ما میرم خونه مامانم اینا اونم میاد ب من دستور میده این کارو کن این کارو نکن 😑هر سری ام منو میبینه میگ وای چه زشت شدی

من جایے باختم ڪه فڪر ڪردم دارم به آرزو هام میرسم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهوم .یه زن داداش دارم بچش با بچم دنیا اومد.التماسش میکردم بیا بچتو من شیر بدم‌ قبول نمیکرد .انگار من‌چی بودم میگفت شیر رو روحیه بچه تاثیر داره ! خیلی ناراحت‌میشدم. من درد زبادی بخاطر شیر دهی کشیدم و دکتر میگفت بچت نمیتونه همه ی سینه رو خالی کنه .😔

من دلم از زن داداشم بدجور پره چون ناجور اذیت میکنن همشم مامان خاک برسرش یادش میده مامان منم که ساده یاد نداره حرف بزنه جلو منم میترسن حرف بزنن چون میشورمشون پهنشون میکنم رو بند داداشمم خر کردن ازش کار میکشن حالا که داداشم کلی کار داره و داره جون میکنه کاراشو راسو ریست کنه دورشو خالی کردن یه خبر ازش نمیگیرن

خب دیگه همین شروع مشکلاته باید این حرکت متقابل باشه 

نمیتونیم مثل خودشون بد جنس باشیم تعریف ازدخوددنباشه

ولی بدجنس نیستیم

کسی که از خدا نترسه دست به هرکاری میزنه

گاهی سرسری رد شو وزندگی کن دقت زیادی د ق ت میدهد
اهوم .یه زن داداش دارم بچش با بچم دنیا اومد.التماسش میکردم بیا بچتو من شیر بدم‌ قبول نمیکرد .انگار م ...

منم بودم نمیزاشتم کسی ب بچم شیربده

یه  لحظه همه تون نگاه کنید مرسی  که نگاه کردی😐😐😐😐😐😐😐
اهوم .یه زن داداش دارم بچش با بچم دنیا اومد.التماسش میکردم بیا بچتو من شیر بدم‌ قبول نمیکرد .انگار م ...

خداییش این خواستت خیلی زیاد بود. منم بودم هیچوقت قبول نمیکردم. شما میتونستی شیرتو بدوشی

وای خداااا  من چقد خوجلم     

ببخشید ولی حق داشت نمیذاشت

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤

منم زنداداش .والا کار ب خواهرشوهر ندارم .نمیدونم چرا باهام کار داره .من ادم حسابش نمیکنم مدام پشت سرم حرف میزنه .تو روم تیکه میندازه ولی من فقط سکوت .حتی خواهراش میگن ولش کن توهیچی نگو

منم زنداداش .والا کار ب خواهرشوهر ندارم .نمیدونم چرا باهام کار داره .من ادم حسابش نمیکنم مدام پشت سر ...

پس دیوانه است. همه شناختنش😂😂😂

وای خداااا  من چقد خوجلم