اینایی که میگمو تو کابینتای کدوم قسمته آشپزخونه گذاشتید؟
ادویه های نمکدونی؟ تو سبده یا همینجوری؟
دستمال کاغذیو ودستمال توالت ودستمال حوله ای آشپزخونه؟
شوینده ها؟
ممنونــــــــــــــم که جواب میدید
از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
خوش بحالتون کابینت زیاد دارید من کابینتام خیلی کمه شکستنی هام رو کابینت بالا گذاشتم قبلمه و سبد و اینارو هم با کلی خورده ریزه کابینت پایین گذاشتم که همیشه ی خدا بجه هام برمیدارن تو اشپزخونه تو حال تو اتاقا میریزن
ماکارانی و حبوبات و نمک و دارو کیاهی ها هم گذاشتم تو اجاق گاز
خیلی دستومام تنگه
دوسه تا هم کارتن وسیله چیدم یه کنار اشپزخونه گذاشتم😰😰😰😭😭😭
هیچ کسی رو به مقام خدایی بالا نبر...میره اون بالا واست عذاب نازل میکنه!!
تو فضای بالکن مانند کنار اشپزخونه یه قفسه بندی درست کردیم همه چیزای این جوری رو اونجا گذاشتم بعلاوه ...
منم کنار آشپزخونم همچین فضایی دارم. که قفسه بندی کردم.سربستس ولی برای نورگیر درست شده. اونجا ترشیا وعرقیات وروغنو وجاسیب زمینی پیازیمو گذاشتم
از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
خوش بحالتون کابینت زیاد دارید من کابینتام خیلی کمه شکستنی هام رو کابینت بالا گذاشتم قبلمه و سبد و ای ...
عزیــــــــــــزم انشاالله به زودی کابینت میخری وخیلیــــــــــم شیک تر وجدیدتر از ماله ما میشه. اضافه هارو جمع کن. فقط وسایله ضروری رو بچین تو کابینتا