2777
2789
عنوان

واااااا اینا چرا اینقد متحجرن

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 59 پست
من فرهنگ برتر نیستم ولی هیچ وقت نمیام به یه زن بگم با شوهرت روبوسی نکن و پشتش حرف در بیارم حقیقت تلخ ...

ببین شاید تو همون تهرانم اینجور افراد باشن دلیل نمیشه اصلا بگی نه محتص شهرستانه ماهم شهرستانیم و اصلا دست و روبوسی با شوهرو بد نمیدونیم اتفاقا خیلی هم خوبه تو معلوم نیس عقده چیو داری اینقد بددهنی میکنی

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داهاتی ها همینجوری ان میشینن پشت زن مردم حرف میزنن بعد خودشونو میپوشنن بعد زیز زیرکی میبینی مثلن دخت ...

دوستم درست نیست اینجا اینجوری صحبت کنی...چون خیلیا شهرستانین و روستایی و دلشون میشکنه....

من خودم شهرستانیم ولی اونجا زندگی نمیکنم و تا بحال ازین جیزا اطرافم ندیدم و نشنیدم...

باور کن همشون اینجوری نیستن همونطور که همه تهرانیا اصیل نیستن و بافرهنگ نیستن...

اتفاقا اصیل بودن ربطی ب جایی که زندگی میکنی نداره...یه چیز ذاتیه‌‌‌..

😍😍

ب ارزوهایم قول رسیدن داده ام😍
وای خانم عزیز چقد بد صحبت میگی اینجا هزاران نفر شهرستانی ان اونوقت خودتون صاحب فرهنگ برتر میدونی&nbs ...

نه خب گفتن فرهنگا متفاوته 

منم اونجا میرم سعی میکنم رعایت کنم مث خودشون باشم

ولی واقعا نمیدونستم خداحافظی کردن عادی با شوهرت جرمه از نظر اونا

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
شما کجایید عزیزم‌؟ 

کرمان

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       
نه خب گفتن فرهنگا متفاوته  منم اونجا میرم سعی میکنم رعایت کنم مث خودشون باشم ولی واقعا ...

میدونم عزیزم میگم حالا فرهنگشون فرق داره که دوستمون نباید بگه عقب افتاده ان 

من رفته بودم یه شهرستان یه ماه اونجا بودم ظاهرها همه ادا تنگا رو درمیوردن بعدا فهمیدم دخترها چقد دوست پسر دارن و چه کارها که نمیکنن البته همه اینکارهارو میکنن ولی فقط ظاهر و حفظ میکردن و حجاب میکردن 

کرمان شهره که بد کرمان مذهبی نیست وای قم و یزد 😵😵😵

البته ما رفسنجانیم شهرستانه به هرحال😐