2777
2789
عنوان

واااااا اینا چرا اینقد متحجرن

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 59 پست

زشت تر اینه که به شوهرت میگی شوشو

لطفا برای بهتر شدن حال داداش کوچولوم دعا کنید.کنکوری های عزیز لطفا سوالاتتونو تو تابیک های کنکوریم ببرسید.نمیتونم تک تک جواب بدم واز اول توضیح بدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا زشته ؟؟؟؟شماها با شوشو تون جلو بقیه دست نمیدین خدافظی نمیکنین؟؟؟؟

یا من کار بدی کردم واقعا

حد و حدودا رو شکستم

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
اون وقت به یکی بگی داهاتی میگن داهاتی ها مگه چشونه خب داغونن دیگه عقب افتاده ان

اره واقعا بعد ها شنیدم ک کل فامیل شوهرم درموردمون حرف میزدن  

خودشون انگاری کار و زندگی ندارن

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
اون وقت به یکی بگی داهاتی میگن داهاتی ها مگه چشونه خب داغونن دیگه عقب افتاده ان

داهاتی

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       
اره واقعا بعد ها شنیدم ک کل فامیل شوهرم درموردمون حرف میزدن     خودشون انگاری کار و ...

داهاتی ها همینجوری ان میشینن پشت زن مردم حرف میزنن بعد خودشونو میپوشنن بعد زیز زیرکی میبینی مثلن دختره با فامیل هاش که زن دارن رابطه داره

برای چی میری اخه من هر وقت میرم شهرستان حالم بهم میخوره واقعا فرهنگ ها خیلی نتفاوته

وای خانم عزیز چقد بد صحبت میگی اینجا هزاران نفر شهرستانی ان اونوقت خودتون صاحب فرهنگ برتر میدونی 

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

منم با شوهرم نه شوشو😣😣روبوسی میکنم موقع خداحافظی و تحویل سال و وقتایی که برمیگرده ...جلوی همه....شهرستانم هستیم خونواده هامون.

.اصلا بد نمیدونن و کلی هم ذوق میکنن...

ربطی ب دهات و شهرستان و این جیزا نداره گلم...

ب ارزوهایم قول رسیدن داده ام😍

دست و روبوسی زنو شوهر چیز خیلی عادیه دیگه هرجایی یه رسمی یه فرهنگی دارن

وای خانم عزیز چقد بد صحبت میگی اینجا هزاران نفر شهرستانی ان اونوقت خودتون صاحب فرهنگ برتر میدونی&nbs ...

من فرهنگ برتر نیستم ولی هیچ وقت نمیام به یه زن بگم با شوهرت روبوسی نکن و پشتش حرف در بیارم حقیقت تلخه دیگه