2777
2789
عنوان

واااااا اینا چرا اینقد متحجرن

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 59 پست
من رفته بودم یه شهرستان یه ماه اونجا بودم ظاهرها همه ادا تنگا رو درمیوردن بعدا فهمیدم دخترها چقد دوس ...

واقعا؟؟؟

بهشون نمیخوره   

فک کن با چادر رنگی بری سر قرار

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟؟؟ بهشون نمیخوره     فک کن با چادر رنگی بری سر قرار

اره منم مخم سوت کشید فهمیدم بابام میگفت فلانی با فلانی دوسته زن فلانی که نیست این میره خونشون بعد چندین مورد تو یه فامیل بعد اومده بود دختره با روسری میگشت تو جمع من روسری نداشتم بد بودم اون ها خوب بودن بعد دیدم مردهاشون خیلی نگاه میکنن کلن نشستم تو اتاق

اصلن بی ادب نیستم اینا واقعیته من خودمم ترک ام 

من فکر کردم بچه ناف تهرونی خخخ

اصلا واقعیت نیست معلوم نیست کدوم ده کوره رو دیدی 

من اهل شمالم ساری اصلا این چیزایی ک شما گفتی رو ندبذم روستاهاش چرا اونم بعضی روستاها ولی شهر نه

شوهر من تو یه جشنی روی سن جلو همه بامن روبوسی کرد😂😂😂😂😂

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
من فکر کردم بچه ناف تهرونی خخخ اصلا واقعیت نیست معلوم نیست کدوم ده کوره رو دیدی  من اهل شمالم ...

من تهران به دنیا اومدم یه بار اومدم رامسر هییییچ ارایشی هم نداشتم تو ماشینمون هم جا نبود پریود هم شده بودم تو راه حالم بد بود خواب بودم شالم افتاده بود پلیس اومد ماشینمو بخوابونه انقدر بدم اومد یعنی نفهمیدن ادم خوابه چقد زوم کرده بود تو ماشین ما که اصلا منو دید 

من فکر کردم بچه ناف تهرونی خخخ اصلا واقعیت نیست معلوم نیست کدوم ده کوره رو دیدی  من اهل شمالم ...

خب بچه تهرانم و مادر پدرم تهران به دنیا اومدن و خودمم همینطور در ضمن به نظر من شمال کلن تو این چیزها مردمش خیلی آزادن مردهاشون خیلی باحال ان و هیز نیستن 

شهرهای مذهبی اینجوری ان شمالی ها باحالن 

مذهبی نما البته

خخخ

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
دقیقا شمالی ها فرهنگشون خیلی بالاس تو همه موارد  مرسی از تعریفت

خواهش میکنم عزیزم واقعیت واقعیته دیگه من تو ایران فقط شمال دوست دارم برم مردمش خوبن ولی پلیس هاش و دوست ندارم خیلی گیرهای بیخود میدن مردم میان اونجا حال کنن دیگه ما هم یه آشنای کلفت زدیم کلانتری پشم هاش ریخت گفت برید برید 😁 من هر جا ویلا گرفتم با صاب خونه ها حال کردم خیلی خوبن یه جا ویلا گرفتیم صاب خونه هم بود بنده خدا اصلا نمیومد که ما میریم حیاط موذب نشه حالا شهر دیگه بود میومد از پنجره دید میزد 😁🤣