2777
2789
تقصیر مادرم بود خودش از بابام بدش میومد همیشه پدرمو جلوی ما خراب میکرد حس تنفرش و به مام منتقل کرده ...

دقیقا منم همینجوری ام مامانم خیلی پیش ما خوردش کرده دیگه هیچکس واسش ارزش قائل نمیشه احترامشو نگه نمیداره بعضی وقتا خیلی دلم واسش میسوزه

پسرم همه زندگیمه💕خدایا خودت مواظبش باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی بگی چیشده موضوع چیه

دوسندارم بقیه قضاوتم کنن .هیچکی تا تو شرایطش نباشه نمیتونه درک کنه

~درد یک زن~.برای یک زن چیزی دردناکتر از این نیست که از درون گریه کند و در ظاهر لبخند بزند....ونشان دهد همه چیز روبه راهه و عشق را در درون خود بکشد....و این ناعادلانه ترین بخش زندگی یک زن است
دقیقا منم همینجوری ام مامانم خیلی پیش ما خوردش کرده دیگه هیچکس واسش ارزش قائل نمیشه احترامشو نگه نمی ...

اره مامان منم همین طور...ولی خب پدرمم خیلی اذیت کردن مامانمو 

بسم الله الرحمن الرحیم
از 35 بگزره سن حاملگی خطر ناکه نه؟ 

بلاخره ریسکش بیشتر میشه

مشکل من همسرمه که در مورد بچه به هیچ صراطی مستقیم نیست، الان میشه با رحم اجاره ای بچه دار شد، همسرم میگه نه

‏وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐
اره مامان منم همین طور...ولی خب پدرمم خیلی اذیت کردن مامانمو 

پدر منم اذیتش کرد کتکش میزدالانم فقط تهمت میزنه پول نمیده بهش ولی گناه ما بچه ها چیه بینشون گیر افتادیم

پسرم همه زندگیمه💕خدایا خودت مواظبش باش
دقیقا منم همینجوری ام مامانم خیلی پیش ما خوردش کرده دیگه هیچکس واسش ارزش قائل نمیشه احترامشو نگه نمی ...

بابای منم خیلی تنها بود هر وقت میومد خونه همه ما میرفتیم تو اتاق در و میبستیم چند دقیقه بعدش مامانمم میومد میگفت بازم قیافه اش و مثل سگ کرده بابام میومد در اتاق و میزد میگفت من دارم میرم بیرون خفه شدید همتون تو اون اتاق بیاید بیرون راحت باشید😭😭😭😭الهی بمیرم واسش

گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........

هیچ وقت تو سن پایین عاشق نمیشدم 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
واست صلوات میفرسم مشکلت حل شه عزیزم❤️

ممنون

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

خدا رحمتش کنه

ممنونم کاش منو ببخشه بچه بودم حالیم نبود دست خودم نبود تحت تاثیر حرفای مادرم بودم همیشه از سختیای قبل به دنیا اومدن ما میگفت که بابام چقدر اذیتش کرده ولی الان که بابام فوت کرده رفتارای مامانم و نگاه میکنم به بابام حق میدم 

گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........