دردسر که نه خودم درگیرشم.میدونین یه وقتایی یه کارایی هست میدونی چه عواقبی داره ولی نمیتونی بیخیال بشی .حالم از خودم بهم میخوره شدم مثل دخترای نوجوون بی عقل که هرموناشون بهم ریخته با ماتحتشون فکر و عمل میکنن.خدا منو برداره راحت بشم
~درد یک زن~.برای یک زن چیزی دردناکتر از این نیست که از درون گریه کند و در ظاهر لبخند بزند....ونشان دهد همه چیز روبه راهه و عشق را در درون خود بکشد....و این ناعادلانه ترین بخش زندگی یک زن است
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من و شوهرم که ازدواج کردیم اون بچه نمیخواست، منم اوایل نمیخواستم.
گذشت و گذشت گاهی میگفتم بچه دار شیم، میگفت وقت هست و فعلا زوده و ... تا به کلی مشکلی سلامتی خوردیم.
الان ۳۷ سالمه و دلم شدیدا بچه میخواد ولی خب به خاطر کلی مشکل، نمیتونیم باردار شم.
وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐
تقصیر مادرم بود خودش از بابام بدش میومد همیشه پدرمو جلوی ما خراب میکرد حس تنفرش و به مام منتقل کرده بود و باعث شده بود مام از پدرم متنفر بشیم من حتی یه عکس دو نفره با بابام ندارم ولی الان پشیمونم دلم براش تنگ شده 😭😭😭😭
گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........
خیلی نفهمه خجالتم نمیکشه این حرفارو به زنش میزنه... تورو خدا واسم دعا کنید اینکه سرعقل نمیاد لااقل دعا کنید جدا شم بابچم راحت وبدون تهمت ودعوا زندگی کنم
لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم
دقیقا من الان همینطوری هستم هممممه چی رو باید بدونن به همممممه چی کار دارن و...
یه بار بگو من زندگیه مستقل دارم به شما چه شوهرتو قانع کن یکم مدیریت زندگی به دست بگیره من بعد طلاقم شوهرم پشیمون بود دوباره اومد خواستگاری کرد بدون خانواده گزاشته بود کنار اونارو گریه میکرد میگف هر جا هر شهری بخوای خونه میگیرم اما نمیشد خانوادشو حذف کنه دوباره دعوای جدید بندازه به خاطر تو خانوادمو ول کردم دور از اون اونقدر زجرم داد خودشو خانوادش خودشم بد قلب شکاک عمرا به اون روزا بر گردم
یه بار بگو من زندگیه مستقل دارم به شما چه شوهرتو قانع کن یکم مدیریت زندگی به دست بگیره من بعد طلاقم ...
بچه داری؟ چندسال زندگی کردی؟ چند وقته جداشدی؟ ازطلاقت راضی؟
لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم