2777
2789
بچه داری؟ چندسال زندگی کردی؟ چند وقته جداشدی؟ ازطلاقت راضی؟

نه بچه ندارم دوسال نامزد بودم دوسالم زندگی کردم یه سالو خورده ای جدا شدم هیچوقت از طلاقم پشیمون نشدم خیلیم خوشحالم چون زیر یه سقف با ادمی زندگی میکردم که حالم ازش بهم میخورد تازه باید کارم میکردم نمیدونم غذا بپزو این چیزا اونم که محبت نداش منم نه غذا میپختم نه خونه جمع میکردم گاهی اوقات بعد طلاقمم گفتن هیچی بلد نبود چرا گ خونه بابام میکنم البته بعد طلاقم سختی کشیذم کلی حرف شتیدم از خانوادم کلیم حرف پشتم بود ولی تا یه مدت بود گزشت اما باز خانوادمو دوسدارم هر چیم بگن حق دارن منو به ابروشون ترجیح دادن گفته بودم خودمو میکشم طلاقمو نویرین اخه راضی نبودن ولی تنهایی سخته دوباره میخوام ازدواج کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر منم اذیتش کرد کتکش میزدالانم فقط تهمت میزنه پول نمیده بهش ولی گناه ما بچه ها چیه بینشون گیر افتا ...

پدر من بهتر شده ولی خب بهزم اذیتاشو داره.خیلی وقت ها اشکمونو در میاره و مامانم نفرین میکنه‌.چه میشه کرد خواهر میگن احترام به والدین من تلاش میکنم احترام بذارم ولی یه موقع هایی دیگه میترکم...

بسم الله الرحمن الرحیم
نه بچه ندارم دوسال نامزد بودم دوسالم زندگی کردم یه سالو خورده ای جدا شدم هیچوقت از طلاقم پشیمون نشدم ...

الهی... باز خداروشکر خودتو از دستش نجات دادی آخه مگه آدم چندبار بدنیا میاد که بخواد کل عمرشو پاسوز یه حیون کنه... از ته قلبم واست دعا میکنم امیدوارم یه بخت خیلی خوب یکی که حرفتو بفهمه ودرکت کنه نصیبت شه ایشالا...

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

الهی... باز خداروشکر خودتو از دستش نجات دادی آخه مگه آدم چندبار بدنیا میاد که بخواد کل عمرشو پاسوز ی ...

مرسی گلم اره زندگیو نباید تباه کرد انشالله مشکل توعم حل بشه خوشبخت باشی عزیزم❤️💋

كم كم ميشم ٢٣😐

میدونی آدم وقتی سنش از ۴۰ رد بشه،تازه میفهمه چه اشتباهاتی کرده.

بعد از ۷۰ هم مرتب حسرت میخوره.منکه خیلی دیدم اینجوری.

سن پایین همه اوکی هستن

امیدوارم به اون سن هم که رسیدی خوشحال باشی از عملکردت

میدونی آدم وقتی سنش از ۴۰ رد بشه،تازه میفهمه چه اشتباهاتی کرده. بعد از ۷۰ هم مرتب حسرت میخوره.منکه ...

شوخي كردم عزيزدلم 

منم خيلي اشتباهات داشتممممم

خيلي خيليييي

ولي واقعا ميبينم اگه اونا نبودن هيچ وقت تجربه هي الانمو نداشتم 

يـه صـلوات بـرا سلامتي خونوادم ميـفرستي؟😍