2777
2789
اگه شدنی بود دقیقا به یک ماه پیش برگردم .درخاست دوستی یکی از کاربرای نی نی سایتو قبول نمیکردم.یکی از ...

چرا؟!!!!

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با پدرم رفتار دوستانه تری در پیش میگرفتم همیشه باهاش مثل غریبه ها رفتار میکردم و ازش بدم میومد ولی وقتی مظلومانه و تنها فوت کرد و درست قبل مرگش به من زنگ زد تا باهام حرف بزنه اما من جوابشو ندادم از خودم و رفتارام حالم بهم خورد هر کاری بگن میکنم فقط یکبار دیگه پدرمو ببینم 

گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........

جلو شوهرم وایمیسادم و واسه بچه دار شدن کوتاه نمی اومدم

‏وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐
چراا

همش گذشتمو مجردیمو میکوبه توسرم چهارسال نذاشته تنها جایی برم میگه تو خراب و ج ن ده بودی هزارتا گوه کاری کردی... خب من دانشگاه میرفتم سرکار میرفتم باهمکارا و دوستا در حد چت یه چت رابطه داشتم اونارو فهمیده بوده... زندگی رو جهنم کرده برام

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

من با پدرم رفتار دوستانه تری در پیش میگرفتم همیشه باهاش مثل غریبه ها رفتار میکردم و ازش بدم میومد ول ...

الهییییی 

عزیزم

دلم گرفت

خدا رحمتشون کنه 😔😔😔

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
وای خیلی بده خیلییییی عذاب وجدان

مخصوصا که یادم میاد چقدر دلش میخواست با هم خوب باشیم حرف بزنیم درد و دل کنیم اما من همیشه ازش فرار کردم از سر کار میومد من میرفتم تو اتاقم در و میبستم میگفا بیا بریم بیرون با هم هر کاری میکردم که نرم باهاش 

گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........