من با پدرم رفتار دوستانه تری در پیش میگرفتم همیشه باهاش مثل غریبه ها رفتار میکردم و ازش بدم میومد ولی وقتی مظلومانه و تنها فوت کرد و درست قبل مرگش به من زنگ زد تا باهام حرف بزنه اما من جوابشو ندادم از خودم و رفتارام حالم بهم خورد هر کاری بگن میکنم فقط یکبار دیگه پدرمو ببینم
گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........
جلو شوهرم وایمیسادم و واسه بچه دار شدن کوتاه نمی اومدم
وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐
همش گذشتمو مجردیمو میکوبه توسرم چهارسال نذاشته تنها جایی برم میگه تو خراب و ج ن ده بودی هزارتا گوه کاری کردی... خب من دانشگاه میرفتم سرکار میرفتم باهمکارا و دوستا در حد چت یه چت رابطه داشتم اونارو فهمیده بوده... زندگی رو جهنم کرده برام
لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم
مخصوصا که یادم میاد چقدر دلش میخواست با هم خوب باشیم حرف بزنیم درد و دل کنیم اما من همیشه ازش فرار کردم از سر کار میومد من میرفتم تو اتاقم در و میبستم میگفا بیا بریم بیرون با هم هر کاری میکردم که نرم باهاش
گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........