2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌سفیداب استفاده میکنم ..خیلی خوبه ،ماهیانه یبار بعد پریودم قشنگ پوست وتمیز میکنه بعدش ابرسان یا مرطوب کننده باید بزنی 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

برای درمان موقتش یه کم وازلین بکش روی بینیت،یه پلاستیک بکش روش،باسشوار بگیرروش تا این وازلین اب بشه،بامیله پلینگ روی بینیت تمیزکن،ازاین چسب ها مه بینی عمل می کنند می زنند بزن روش چندروزیکبار

سفیداب تنها یا با چیزی مخلوط میکنی؟

نه چیزی قاطی نمیکنم ..حموم خوب که پوستم مرطوب شد میکشم رو پوست بعد چند دقیقه با انگشتم یواش ماساژ میدم رو پوست ..آخر هم با صابون بچه میشورم با آب خنک 

روی بینیت یاکل صورتت؟واسه پوست خشک هم میشه

نه بینی رو نمیزنم  پوست من  نازک  ،قرمز میشه  🤣🤣🤣من پوستم خشک دقیقا ..گفتم مرطوب کننده آبرسان میزنم بعدش،اگه پوست شما نازک نیست میتونی بینی هم بزنی ،اشکال نداره ..ولی پوست واقعا تمیز میشه ..ماهی یبار امتحان کن