2777
2789
عنوان

بخور سرد

148 بازدید | 16 پست

کیا دارن .؟خوبه 

🌹خداجونم روزی هزاران بار  شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی ،،⚘خدایا شکرت ...👈شده ذکر هر روز من🤩🤩تیکرم برا تولد فسقل خانمه🎂

من سفارش دادم امروز به دستم رسیده حالا میخواستم ببینم کسایی که دارن راضین 

🌹خداجونم روزی هزاران بار  شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی ،،⚘خدایا شکرت ...👈شده ذکر هر روز من🤩🤩تیکرم برا تولد فسقل خانمه🎂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم... ما داریم.. استفاده هم زیاد داریم... خوبه که... هوا رو مرطوب میکنه.. واسه تنفس خیلی عالیه. من دخترم مریض شد خیلی بد نفس میکشید دکتر  گفت واسش روشن کن بهتر شد.. ولی نه مداوم روشن باشه

نظری کن به دلم... حال دلم خوب شود.   
اره عزیزم... ما داریم.. استفاده هم زیاد داریم... خوبه که... هوا رو مرطوب میکنه.. واسه تنفس خیلی عالی ...

این خوبه یا گرم 

روشنش کن ببین چطوره مگه ادم مریض میشه نمیگن بخور گرم بدید؟ اونوقت چرا بخور سرد گرونتره؟ البته ...

نمیدونم والا چرا گرونتره 

روشنش کردم فعلا که خوبه ،،آره اینم ۳۷۰ تومن بود تخفیف داشت خریدم 

بخور گرم فقط برای پوست هست... ارزون ترم هست... بخور سرد واسه محیط خونه مناسبه. فقط بخور سرد

آهان پس خوبه حالا من تو نت سرچ کردم نوشته بود بخور سرد خوبه 

اره عزیزم.. من هزار تا مغازه پرس و جو کردم قبلش. همشون یه نظر داشتن.

شما چند خریدین