2777
2789
عنوان

ممنون میشم بیان،طلافروشی تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 10801 بازدید | 173 پست
کدوم سمته؟

بازار تهران😊از هرکی بپرسی نشونت میده دقیق یادم نیست قبل از بازار رضاس یا بعدش ولی پله میخوره میری پایین سر در نداره ۴سال یا بیشتره اون سمتا نرفتم

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طلا رنج ۲ م چیز خوبی هم داشت؟

بله عزیزم چرا نباشه هست اما خب بستگی داره انگشتر بخوای یا گردنبند یا تو گردنی یا چی

مثلا دستبند دو تومنی چیزی نمیشه اما تو گردنی و گوشواره و حلقه چرا

نگین دارم بر ندار

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
بازار تهران😊از هرکی بپرسی نشونت میده دقیق یادم نیست قبل از بازار رضاس یا بعدش ولی پله میخوره میری پ ...

فدا

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
من ی کانال تو تل دارم خیلی طلا های خوبی داره خرید حضوری هم داره میخوای آدرس بدم؟ 

اره لطف میکنی

😅🙏🏻 یه سوال مطمعن هست؟ یعنی واقعا طلافروشیه دیگه؟

اخه بکی از دوستام یه طلافروشی نتی پیدا کرده بود حضوری رفته بود خریده بود بعد دوماه کلا حمع کردن گفتن میزده ت طلا با فلزای دیگه روکش بوده 🤨 حالا مردم از کجا فهمیدن و نمیدونییم واقعا ، اتفاقا منو برده بود از اون بخرم ک فهمیدیم کلا اینجوری شده

😂

یادم تورو فراموش..
هفت درصد سود فروشنده اس عزیزم. نه درصد مالیات. کی شد ده درصد؟ من یک ماه و نیم پیش طلا خریدم

من 6 ماه پیش خریدم کلا 10 درصد کشید گفت 7 درصد ماله پارسال بود ارزش افزودرو یادم نمیاد کشیده باشه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
فدا

😘🤗

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"

راستی طلا فروشی جوادم دست دومه کلا سمتای فاطمیه همیشم شلوغه خودم نرفتم تا حالا ولی خالم و مامانم خیلی ازش خرید میکردن

اریا شهر بین فلکه اول و دوم چند تا پاساز طلا هست که یکیش کلا سکه و دست دوم فروشیه پاساژ شبنمشم طبقه ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی

پاساژ زرگرا بازار بزرگ امروز رفتم اما یکم دیر بود نتونستم خیلی ببینم یکمم نا امیدم کردن

اون پاساژ شبنم خودتون تازگی رفتین ؟ 

بنظرتون این بهتره یا  اون یکی پاساژا؟

کجای اریا شهر میشه من اسلا اون سمت رو بلد نیستم 

اسماشونو میدونین تو نت پیدا کنم بیام❤️

یادم تورو فراموش..
من هفته پیش دسته دو خریدم برا هرگرم ۲۰ت بیشتراز نرخ روز حساب کرد کلی هم منت گذاشت سرم

من طلا نو خریدم رو ۷ ملیون ۱ تومن خورد 

ینی ۷ ملیونو ۸ تومن حساب کرد اونم با کلیییی منت