2777
2789
عنوان

ممنون میشم بیان،طلافروشی تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 11293 بازدید | 173 پست
اینم بگم طلاهای کارکرده ش اکثرا در حد نو هستن گاهی بعصیاشون نو هستن منتها چون زیاد میمونه تو ویترینش ...

یعنی طلای نو نداره خیلی؟ دست دوم‌ نمیخوام اصلا ، برای خودم میخوام بخرم طلای جدید و ریز این سبکی ک میخوام 

یادم تورو فراموش..
یعنی طلای نو نداره خیلی؟ دست دوم‌ نمیخوام اصلا ، برای خودم میخوام بخرم طلای جدید و ریز این سبکی ک می ...

چرا داره نو‌هم. ولی یک‌مغازه شون مختص طلاهای کم اجرته. روزای تعطیل فک کنم‌نیستن کلا طلافروشا. پاساژشون اکثرا طلا دارن سر چهاردهم اصلی. شبام مثل همه ی طلافروشا تا نه هستن دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا داره نو‌هم. ولی یک‌مغازه شون مختص طلاهای کم اجرته. روزای تعطیل فک کنم‌نیستن کلا طلافروشا. پاساژش ...

اوکی عزیزم ، شمارشون رو ندارین؟ من بهم اونجا دوره یکمم روزام شلوغه

مرسی لطف کردی

یادم تورو فراموش..

خانوما آموزش طلا فروشی اگه میخواین کامل و کاربردی پیدا کنین برید سایت خانه طلا (گلدهوس) قسمت بلاگش همه چیو گذاشته خیلی هم ساده توضیح داده.. از اصطلاحات طلا گرفته تا اجرت ساخت و مالیات و کلا محاسباتی که داره و ... هر نکته ای لازم باشه به عنوان فروشنده طلا بدونین رو گفته   

سلام عزیزان من تا به حال طلا می گرفتم کلی می گشتم و آخرم دقیقا اونی که میخواستم نبود حتی برای حلقه ازدواجم پشتش رو مجبور شدیم چسب بزنیم و فیت دستم نبود. اما با طلاسازی آشنا شدم که برای شما هم آدرس و شماره اشون رو میذارم خودتون کارهاشون رو ببینید قیمتهاشون هم من مقایسه کردم چون مالیات نمیگیرن و طلا عمده می سازن قیمتاشون کمتر از جاهای دیگه بود و ارسال هم دارند

طلاسازی و طلافروشی آپر واقعا یکی از بهترین طلاسازی و طلافروشی های تهران که در خیابان جمهوری هست ، کارشون ساخت طلا و جواهر سفارشی ، خیلی تمیز و دقیقا همون عکس ژورنالی که داده بودم رو تونستن برام بسازن و از این بابت خیلی خوشحالم که یه طلافروشی معتبر در تهران پیدا کردم که کارشون واقعا عالیه. این پیج و شمارشون می تونید با خیال راحت خرید طلا و سفارش طلا ( گردنبند طلا ، انگشتر طلا ، نیم ست طلا ، سرویس طلا ، آویز طلا ، دستبند طلا ، پابند طلا و... ) بدید

https://uperjewelry.com/

@uperjewelry

09125228353

02166713229