2777
2789
عنوان

مامان خواهشا بیاین کمکم

116 بازدید | 15 پست

پسرم ۳۳ماهشه خیلی بهم وابستست هرجامیرم دنبالم مباد اگه باباش بیاد خونه کمتر میاد سمتم همش بغلم میاد پایین نمیاد گریه های بی دلیل میکنه همش نق وبهونه گیری داره  باورکنین غذاها وخوراکی ها همه چیزشو به موقع میدم یعنی از گشنگی هم نیست توخونه تنهاهم هست حق داره یکم چیکار کنم شما بگین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید غلط کرده اهمیت نده

این تازه خوبشه بهش میگه توتادومادبشی باید بچسبی به مامانت یه حرفایی میزنه منم لبخند میزنم بعضی موقع هابهش میگم بابابزرگ من هنوز کوچیکم پیش مامانمم

این تازه خوبشه بهش میگه توتادومادبشی باید بچسبی به مامانت یه حرفایی میزنه منم لبخند میزنم بعضی موقع ...

همینجوری با زبون بچه جوابشو بده . یه گوشتو در کن یکیو دروازه . بعدم تو دلت بگو گور بابات 

الحمدلله رب العالمین 
فکر کنم همسن دختر منه! دختر منم به من وابسته است ولی همش بغلم نیست بعضی وقت ها بهونه میگیره

بعضی بچه هارو می بینم دوروبرم انقدر دوروبرمامانشون نیستن یا خودشون راحت میرن میان مامانشون راحتن ولی من ازدستش اسیرم