2777
2789
عنوان

ممنون میشم بیان،طلافروشی تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 10795 بازدید | 173 پست
بله بازار تهران ببین با این پول نهایت بتونی یه طلای پنج گرمی بخری نهااااایت

نه بابا ۵گرم نمیشه 

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍
رفتی طلا بخری ب هیییییییییییچ عنوان مزد ساخت ندی حتی هزار تومن. هفت درصد سود فروشنده هم دو درصد یا ن ...

مرسی از راهنماییت 🙏🏻❤️🌺

اره بابا هرجوررر حساب کنی بازم کلی پول اجرت ، مالیات ، سود طلا فروش دادی

اگه بتونم تخفیف بگیرم ک عالیه

مشکل اینکه خودم خیلیی زبون تخفیف ندارم ، وقتمم کمه هدیه میخوام نمیشه با خانواده برم تخفیف بگرین

یادم تورو فراموش..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طلا نو خریدم رو ۷ ملیون ۱ تومن خورد  ینی ۷ ملیونو ۸ تومن حساب کرد اونم با کلیییی منت

خ میخورن خدا نشناس ها

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍
سبزه میدون عالیه یه پاساژه ماننده کلا دست دو داره انصافا همشون قشنگن

کدوما میشه؟

اتفاقا من امروز اونجا بودم اما دیر بود ، بسته بودن تقریبا 

من پاساژ زرگرا رفتم ، کجا دسته دو دارن؟

مرسییی🙏🏻

یادم تورو فراموش..
اگر مشهد بودی یجا رو معرفی میکردم خودت ماشین حساب و بگیری حساب کنی پولشم بدی. 

😍😅🤩

چچچچقققد خوبه

واقعا اینجوری هم هست؟ یا با شما اشنان؟

الان پاقعا دلم میخواست مشهد میبودم🙈

یادم تورو فراموش..
من 6 ماه پیش خریدم کلا 10 درصد کشید گفت 7 درصد ماله پارسال بود ارزش افزودرو یادم نمیاد کشیده باشه

این یارو خودشم نفهمیده چی بهت گفته. طلا نه درصد مالیات داره ک هنوز تغییر نکرده. هفت درصد سوده فروشنده ک بازم تغییر نکرده. ی مزد ساخت. البته این قانونا رو خودشون واسه خودشون میزارن. چون اینا میرن از بنکداری طلای مثلا گرمی صدو و سی و پنج و صدو چهل میخرن بعد میان ب ما با مزد ساخت میفروشن. من هیچ جا برای طلا مزد ساخت نمیدم. حوصله تایپ کردن ندارم وگرنه ی عالمه توضیح داره ک ب خودشونم بگی میفهمن ک نمیتونم ازت بگیرن

کدوما میشه؟ اتفاقا من امروز اونجا بودم اما دیر بود ، بسته بودن تقریبا  من پاساژ زرگرا رف ...

ببین یک قسمت بازار هست که از در اصلی بازار میری 3 طبقست طلا و جواهر سازا اونجان خیلی قیمتاشون فرق داره نمیدونم چطور ادرس بدم خودمم با اشنا رفتم بازارم ماشاالله تو در تو از در اصلی برو سوال کن ببین میدونن؟ 

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design