2777
2789
عنوان

ممنون میشم بیان،طلافروشی تهران

10795 بازدید | 173 پست

سلام

دوستان طلا فروشی میشناسین ک طلاهای دسته دوم شیک و سبک داشته باشه

و یا طلای نو قابل در حد ۲ میلیون داشنه باشن؟

انقد گرون شده ک ۲ میلیون یه گوشواره خیلی ریز میشه و واقعا قابل نیست

ممنونتون میشم اگه طلا فروشی خوبی میشناسین ک اجرت های نجومی نمیگرن و یا دسته دوم دارن با طلاهای قابل معرفی کنید

🌺🙏🏻❤️

یادم تورو فراموش..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اریا شهر بین فلکه اول و دوم چند تا پاساز طلا هست که یکیش کلا سکه و دست دوم فروشیه

پاساژ شبنمشم طبقه بالاش کم اجرته

تو بازار تهرانم بازر طلا فروشا باید دست دوم داشته باشن میتونی بری سوال کنی 

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

رفتی طلا بخری ب هیییییییییییچ عنوان مزد ساخت ندی حتی هزار تومن. هفت درصد سود فروشنده هم دو درصد یا نهااااااایت سه درصد بده اونم اگه نتونی راضیش کنی کلا با هفت درصد بفروشه بدون نه درصد مالیات. پیش طلافروشا باید بلد باشی طلا رو چجوری حساب کنی وگرنه هرجور دوس دارن حساب میکنن. 

سبزه میدون عالیه یه پاساژه ماننده کلا دست دو داره انصافا همشون قشنگن

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
رفتی طلا بخری ب هیییییییییییچ عنوان مزد ساخت ندی حتی هزار تومن. هفت درصد سود فروشنده هم دو درصد یا ن ...

شده 10 درصد گلم 7 درصد ماله پارسال بود

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
سبزه میدون عالیه یه پاساژه ماننده کلا دست دو داره انصافا همشون قشنگن

کدوم سمته؟

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
برو بازار سبزه میدون

پاساژ زرگرا منظورتونه؟

اتفاقا امروز اونجا بودم

اما هم یکم دیر رسیدم تقریبا بسته بودن

هم بهم گفتن با این پول هیچی نمیشه اینجا نیست ، دسته دوم ها هم گفتن با سنگینه یا خیلی طرحاش و نمیپسندی

یادم تورو فراموش..