2777
2789
اره دوتا کوچیکه‌ اختلاف سنشون کمه  ۲ساله و اخری ۳ماهه بزرگه هم ۸سالشه

من به یه تعداد کاربر اینجا که خیلی بی حاشیه هستن حس خوبی دارم یکیشم شماهستین.خواننده خاموش بودم تازه عضو شدم خدا بچه هاتونو  براتون  نگه داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی کوجیک ان

اره واسه همین برام خیلی سخت شده

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

خدا حفظشون کنه برات عزیزم. دلیل خاصی داشته زود به زود اوردی؟

دلیل خاصی نداشت ولی همیشه خانواده بزرگ دوست داشتم

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

خدا از زبونت بشنفه  دلم پسملی میخواد  دخترم سه سالشه الان خودم هفت هفتمه بنظر من ...

فدات شم اميدوارم به خدا كه يه پسمل خوب و باهوش سالم و صالح بزاره توو بغلت 

منم دلم پسر ميخواد😐

منم سه تا دارم مزیتاش زیاده کدومشو بگم ؟این که خونمون شاده . بچه هام تنها نیستن همبازی دارن . اینکه خودم با بزرگ‌کردن هر کدومشون چقدر بزرگ شدم چقدر اخلاقای بد ازم دور شد چقدر صبور تر شدم اینکه وقتی یه دونه بچه داشتم بزنامه ریزیزندگیم صفر بود ولی الان همه چیم سرجاست خونمون مرتب تره . اینکه رزقمون وسیع شده چقدر برکت مالمون زیاد شده اینکه باباشونبیشتر کمکم میده سرحال تره . 

عزيزم پسر داري؟ اختلاف سنيشون چقدره و چند وقت بعد از اقدامت باردار شدي؟؟

همون بار اول اقدام کردم باردارشدم 

یاد گرفتم به هرکسی خوبی نکنم .. تمام دنیام همسرمه و دخترم و نی نی تو راهیم 😍😍😍😍
طبيعي جلوگيري ميكردين؟ ببخشيد ميپرسم اخه من دستگاه داشتم برداشتم و الان ٤ ماهه منتظرم😐

آره عزیزم طبیعی

اینوهم بگم منو شوهرم دو ساله ورزش میکنیم 

ورزش هم خیلی تاثیر داره 

یاد گرفتم به هرکسی خوبی نکنم .. تمام دنیام همسرمه و دخترم و نی نی تو راهیم 😍😍😍😍

من دوتا پسر دارم،10 ساله و 6 ساله.الانم یه پسر دیگه تو راه دارم.اولی ودومی خیلی باهم خوبن،شدیدا هم بازی هستن،بهم وبسته هستن، هوای همدیگرو خیلی دارن ،گاهی اوقاتم دعوا دارن که طبیعی هست، ایشالا سومی هم بیاد، تیم فوتبالمون کامل میشه!!!!

نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که آدمی پای بر شرافت خویش گذارد.(امام علی علیه السلام)