2777
2789

منم سه تا کوچولو دارم دوتا پسر،دخترم هم تازه دوماهش شده...ب نظر من ک عالیه و واقعا لذت بخشه،خب سختی خودشم داره ،بالاخره هر چیزی سختی خودشو داره دیگه،ولی من شوهرم از روز اول شاید بگم حتی بیشتر از من ب کارهای بچه ها می‌رسید و بار سختیاشو با هم و پا ب پا ب دوش میکشیم

💗💗💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه تا دارم شوهرم کارمنده دولتیه خونه دارم از خودم اما خب کوچیکه و وضع مالیمم متوسط اهل شعار و ت ...

حرفات کاملا درسته ولی واقعا کیه ک ندونه این مشکلات بچه داری رو باهم گریه کردن و مریض شدن و الان سه هفتس هم دو تا بچه هام هم خودم مریضیم اما بنظرم همش شیرینه البته من واقعا سه تا نمیخواما ولی وقتی میگی بچسبید ب خودتون مادر شدنم یکی از نیازای خیلی بزرگه مطمعنا اگه بچه نداشتی الان یه آدم خوشحالی نبودی 

من دو تا پشت سر هم دارم خودمم خواستم سه سال و یه سال اولا میگفتم یه دونه دیگم میارم اما پشیمون شدم ا ...

منم این سخنرانیشو شنیدم ولی به نظرم درست نیست خیلی دقت کردم بین بچه هام 

گاهی بزرگه با دومی مچ میشن گاهی دومی با سومی گاهی اولی با سومی اصلا همچین چیزی ندیدم ولی خب نمیدونم شاید احتمالش باشه توی بعضی خونواده ها

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

من همیشه دلم میخاست س تا بچه داشته باشم دوتا پسر ی دختر ولی تا الان ک دوتا سقط داشتم سومی هم تهدید ب سفطم😢با این وضعیتم ک هست ی دونه بتونم بیارم ک بزرگش کنم کار بزرگی کردم

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
حرفات کاملا درسته ولی واقعا کیه ک ندونه این مشکلات بچه داری رو باهم گریه کردن و مریض شدن و الان سه ه ...

نه نه اصلا منظورم این نیست مادر نشیم یا مثلا خودخواهانه بخوام حرف بزنم نه اصلااا

شاید واضح نگفتم اینکه یه زوج خودشونو مجبور کنن سه تا بیارن یا پنج تا بیارن یا ... صرفا بخاطر اینکه در آینده دورشون شلوغ باشه یا سرشون گرم باشه و بچه بشه عصای دستشون این اشتباهه

قدر سلامتی مونو بدونیم خودمونو وابسته بچه نکنیم وابستگی عاطفی رو قطع کنیم که سر پیری به داماد و عروس و بچه نپیچیم که چرا ما رو لز یاد بردن 

تو پیری دنبال این نباشیم بچه عصا بشه برااامون

اگر شد که بهتر اگر نشد دل شکستشون نشیم

اینه حرفم

خدایا تنهامون نزار
چندسالشونه فاصله سنیشون چقدره

زیر ۴ سالن 

هر کدوم یک سال و چهار و نیم ماه تقریبا فاصله سنیشونه

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷