2777
2789
ن سه تا پسر دارم بسیار بسیار سخته ولی خیلی شیرینه مخصوصا وقتی که یکم از اب و گل در بیان 

من پسرم 16ماهشه الانم 4ماهه حامله ام همش میگم دو تا پسر خیلی شرور میشن خیلی شیطون میشن ب حرفت گوش میدن؟من پسرم گاهی ب حرفمه گاهی هم نه میشه بگی جطوره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبلیغه ؟دکتر اکبری؟

نه هدفمه 😂✋🏻

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)
اره دوتا کوچیکه‌ اختلاف سنشون کمه  ۲ساله و اخری ۳ماهه بزرگه هم ۸سالشه

ای جونم چه عالی😍 مامان جوون و 3 تا جوجه

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️
اینا که دغدغه نیست گلم بیا تاپیک منو بخون 

هر کسی ظرفیتی داره

تصمیم برای بچه دار شدن و آوردن یه انسان به این دنیا و تامین آیندش بزرگترین دغدغه ست

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
نه من مامانم دوتا اورده همش میگه چرا دوتا اوردم بیشتر نیوردم 

مامان بزرگ من ده تا بچه داره همشون گرفتارزندگیشون و بچه هاشونن سرمیزنن ولی تصور اینکه همیشه دورت شلوغ باشه  اینطور نیست 

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
اینجوری نیست همه ی بچه ها که تو شهر و کشور ما نمیمونن.... خیلی ها رو دیدم بچه زیاد داشتن... ولی فقط ...

😂😂اگه برم از ارث محرومشون میکنم😂

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

من دو تا پشت سر هم دارم خودمم خواستم سه سال و یه سال اولا میگفتم یه دونه دیگم میارم اما پشیمون شدم اتفاقا بچه هام ساکتن ولی فکرشو ک میکنم الان مثل قدیم نیس زنا هیجا نمیرفتن الان مثلا بریم مهمونی سه تا بچه بندازی دنبال خودت یا تو یه ماشین اون عقب نمیتونن راحت بشینن واسه مسافرتای دور بعدم یه سری کلیپای دکتر هلاکویی رو دیدم ک میگفت وقتی سومی بیاد اولی با اخری دوست میشه دومی این وسط نادیده گرفته میشه کلا منصرف شدم

ما چهار تا بچه ایم مامانم تا ما رو بزرگ کرد اونم دست تنها خون به جیگر شد چون سه تا مون شیر به شیر بودن و بعدی من که پنج سال با سومی فاصله دارم اینو میخوام بگم که مامانم درسته خیلی سختی کشید ولی هر روز بیشتر خدا رو شکر میکنه که چهارتا اورده مخصوصا که چهار ماه پیش بابام از دست دادیم متاسفانه این داغ برای منو مامانم خیلی سنگینه ولی وقتی بچه هاش نوه اش دورشن راحتتر میتونیم تحمل کنیم با هم داریم این داغ تحمل میکنیم نه یک نفر به تنهایی جمعه ها که دور هم جمع میشیم زیباترین لحظاتمونه

میشه برای شادی روح همه آسمانی ها یک صلوات بفرستی؟؟؟؟
عزيزم پسر داري؟ اختلاف سنيشون چقدره و چند وقت بعد از اقدامت باردار شدي؟؟

خدا از زبونت بشنفه 

دلم پسملی میخواد 

دخترم سه سالشه

الان خودم هفت هفتمه

بنظر من باردارشو برا سرگرمی و همبازی بچه اولت و روحیه ش خیلی خوبه

یاد گرفتم به هرکسی خوبی نکنم .. تمام دنیام همسرمه و دخترم و نی نی تو راهیم 😍😍😍😍
نه من مامانم دوتا اورده همش میگه چرا دوتا اوردم بیشتر نیوردم 

مامان بزرگ من ده تا بچه داره همشون گرفتارزندگیشون و بچه هاشونن سرمیزنن ولی تصور اینکه همیشه دورت شلوغ باشه  اینطور نیست اونم با اوضاع الان قدیم تربیتشون راحت بود مخارجشون کمتر بود،ما خودمون 4 تاییم ولی میبینم اگه دوتا بودیم خیلی اوضاع بهتر بود برای پدرو مادر و خواهر برادر دیگم

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

تو دوره الان سه تا زیاده....یکی و دوتا اوکی....یعنی چند سال اینده جوری میشه ک سه تا میشن جز خانواده پر جمعیت...ب شخصه ک کلا وصلت کردن با خانواده شلوغ رو دوست ندارم...خودم الان دوتام شوهرم سه تا

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.