2777
2789

من برای بار دوم ای یو ای کردم با چند تا فولیکول الان که ده روز به پریودم مونده سرگیجه های وحشتناک دارم ودرد های شدید مریودی و لزرو گرگرفتی...۵ ساله تو اقدامم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای باره دوم ای یو ای کردم و۵ ساله اقدامم چندینتا فولیکول داشتم حالا نمیدونم اینا نشانه بارداریه ...

میشه شما کامل علائم قبل اینکه بفهمید حامله اید و بدید

عزیزم ایشالا که حتما بارداری... منم فولیکولام زیاد بود سایزشونم 29 ... 22 .... 18 .... 14 ....11 .... 8 بودن بعد از لقاح علایم زیادی برای بارداری نیست من فقط سردرد و نفس تنگی داشتم زود آزمایشم مثبت شد 

خدایا خودت مواظب پسرم و دوق
عزیزم ایشالا که حتما بارداری... منم فولیکولام زیاد بود سایزشونم 29 ... 22 .... 18 .... 14 ....11 ... ...

خدابچه هاتو حفظ کنه خداکنه منم مامان بشم ۳ تا فولی ۱۹ و۱۹ و ۲۱ داشتم ....کی برم آزمایش بدم برای بارداری؟شما چند روز بعد ای یو ای رفتی؟

خدابچه هاتو حفظ کنه خداکنه منم مامان بشم ۳ تا فولی ۱۹ و۱۹ و ۲۱ داشتم ....کی برم آزمایش بدم برای بارد ...

من طبیعی باردار شدم و آی یو آی نکردم من روز 17 شهریور اقدام کردم و روز 1 مهر آزمایشم مثبت شد فقط با یه شب نزدیکی باردار شدم سیکلمم 25 روزه بود

خدایا خودت مواظب پسرم و دوق

منم اردیبهشت با ای یو ای باردار شدم سرگیجه و ضعف شدید پیدا میکردم رفتم سونو گفت دوقلو بارداری زیر دل درد هم داشتم اما متاسفانه تو هفته ۸قلبشون از کار افتاد مجبور به سقط شدم

میشه برای باردار شدن و مامان شدنم صلوات بفرستین🙏
منم اردیبهشت با ای یو ای باردار شدم سرگیجه و ضعف شدید پیدا میکردم رفتم سونو گفت دوقلو بارداری زیر دل ...

ای وای انشالله دوباره نینی هات برمیگردن تو دلت عزیزم...نزدیک پریود هم درد داشتی؟