2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائمش چیه؟

جوش های ریز و درناک و سوزناکی اطراف واژنم زده مثل جوش چرکی حالت های عفونت ادرار هم دارم علائمم شبیه تبخال هست...تروخدا اگر اینجوری هستید کمک کنید من از دیشب فقط دارم گرسه میکنم

اگه ایشون نداشته باشه قطعا تبخال نیست.

حلما جون منم همینو میگم...پس چیه اینا؟ من برای یک خانم دکتری که به صورت انلاین مشاوره کردم عکس فرستادم و اون تشخیص داد چون الان دوران قاعدگیه من هست و نمیتونم برای معاینه حضوری برم اما خیلییییییی میترسم راجبش چیزای بدی نوشتن

حلما جون منم همینو میگم...پس چیه اینا؟ من برای یک خانم دکتری که به صورت انلاین مشاوره کردم عکس فرستا ...

عزیزم نگران نباش.از شریک جنسیت پرسیدی که تا حالا علائم داشته یانه؟

خوشا آن دل که دلدارش تو باشی....

درد یا خارش که ظرف ۲ تا ۱۰ روز پس از قرار گرفتن در معرض شریک جنسی آلوده آغاز می‌شود.

برجستگی‌های قرمز کوچک یا تاول‌های سفید کوچک که ممکن است چند روز بعد ظاهر شوند.

زخم‌هایی که با پاره شدن تاول‌ها شکل می‌گیرند و از آنها خون یا چرک بیرون می‌آید.

دمل‌هایی که با بهبود یافتن زخم‌ها تشکیل می‌شوند.

زخم‌ها ممکن است باعث درد و سوزش هنگام ادرار شوند. همچنین ممکن است تا زمان از بین رفتن عفونت، درد و حساسیت در ناحیه‌ی تناسلی وجود داشته باشد. در اوایل بروز بیماری ممکن است علائم و نشانه‌هایی شبیه به آنفولانزا مانند تورم غدد لنفاوی در کشاله ران، سردرد، درد عضلانی و تب را تجربه کنید.