2777
2789

دو نوع از عفونت‌های ویروس هرپس سیمپلکس می‌توانند باعث هرپس تناسلی شوند:

HSV-1: این نوع معمولاً باعث تبخال یا تاول تب‌ها در اطراف دهان می‌شود، هرچند می‌تواند در حین رابطه جنسی دهانی به ناحیه تناسلی انتقال پیدا کند. عود این عفونت در مقایسه با نوع دیگر بسیار کمتر رخ می‌دهد.

HSV-2: این نوع بطور متداول باعث تبخال تناسلی می‌گردد. ویروس در حین رابطه جنسی و تماس پوست با پوست انتقال می‌یابد. HSV-2 چه در صورت وجود یا عدم وجود زخم باز، بسیار شایع و به شدت مسری است.

از آنجایی که ویروس در خارج از بدن به سرعت می‌میرد، ابتلا به عفونت از طریق تماس با توالت، حوله یا سایر لوازم مورد استفاده توسط شخص آلوده تقریباً غیر ممکن است.

درمان‌ تبخال تناسلی

درمان با داروهای ضد ویروس نسخه‌ای ممکن است:

به بهبود سریع‌تر زخم‌ها در طول شیوع اولیه کمک کند.

شدت و مدت علائم را در شیوع مکرر تبخال کاهش دهد.

تعداد دفعات بروز تبخال را کمتر کند.

احتمال انتقال ویروس تبخال به شخص دیگر را به حداقل برساند.

داروهای ضد ویروس مورد استفاده برای تبخال تناسلی عبارتند از:

آسیکلوویر (Zovirax)

فامسیکلوویر (Famvir)

والاسیکلوویر (Valtrex)

ممکن است پزشک توصیه کند که تنها در زمان داشتن علائم تبخال تناسلی داروها را مصرف کنید و یا حتی در شرایطی که هیچ علائمی وجود ندارد یک داروی خاص را بطور روزانه مصرف کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله پرسیدم میگه نداشته 😭دکتر گفت شاید ویروس نحفته

اگه ایشون هم تا به غیر از شما شریک جنسی نداشته بود میشد گفت چیزی نیست.مگر اینکه ایشون از کسی گرفته باشه و تو بدننش نهفته باشه

خوشا آن دل که دلدارش تو باشی....
گلم تبخال هس یه هفته طول میکشه خوب میشه درد و سوزش دارن موقع ادرار هم خیلی سوزش داشتم قرص و پماد آسی ...

چیزه جدی نیست؟ من خیلی ترسیدم بعد از چند وقت عود میکنه

تبخال داروش قرص و پماد آسکلوویر ه زود خوب میشه . منم گرفتم ولی همسرم نگرفت بعدشم زود خوب شدم شرکای ...

دقیقا من هم ندارم والا.....ولی برام عجیبه که چجوری به این درد دچار شدم با توجه به اینکه اون نداره...شما دیگه الان اذیت نمیشی؟

دقیقا من هم ندارم والا.....ولی برام عجیبه که چجوری به این درد دچار شدم با توجه به اینکه اون نداره... ...

نه خوب شدم حل شد . تازه وقتی هم داشتم اون نگرفت با این که رابطه داشتیم . خوب میشی