2777
2789

بچه ها همش بد. نمیگم یا همه چیزو باهم قاطی نمیکنم واقع بینانه حرف میزنم و. شماهااام واقعا منطقی و معقول جوابمو. بدین

من شوهرم خوبه و. زندگیم خوبه خداروشکر ولی دوسه تا اخلاق خیییلی گند داره شوهرم یکیییش که بددددترینه خیییلی خودسره خیییلی فکر میکنه حق داره هرکااارو هرچی میتونه بگه

اکثر. کاراشو و تصمیماشو با کساااییی که حرف میزنه میفهمم

الان ی مدت طولانیه دارم تحمل میکنم و. با محبت باهاش حرف زدم ولی امشب دیگه جدی گفتم ولی اصلااا نه با ناراحتی با خوشی ولی اون دعوا راه انداخت 

البته اینم بگم دعوا راه میندازه من بس کنم 

واقعا نمیدونم باهاش چیکار کنم با دعوا با خوشی با هرچی از خر شیطون نمیاد. پایین

صدبار. اومد. منت کشی تا حرف میزدم میگفت اشتی کن بسه تا صدسال دیگه ام سر این موضوع قهر کنی من کوتاه نمیام این کارا به تو ربطی نداره

من با هرکی برم هرجا برم هرکاری کنم به تو ربطی نداره من مردم نمیتونم برا. صحبت کردن با بقیه از تو اجازه بگیرم

واقعا یاد. حرفا و طرز. فکرش بیفتم قلبم درد. میگیره هی میزنم به بیخیالی ولی یادم میفته اعصابم خورد. میشه

گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد                         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

امروزمیخواستم ازپول خودم صندلی راک بخرم...شوهرم گفت نبایدازمن اجازه بگیری؟😖😖

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروزمیخواستم ازپول خودم صندلی راک بخرم...شوهرم گفت نبایدازمن اجازه بگیری؟😖😖

شوهر من توقع داره همه کاری که میکنم بهش بگم حتی مسخره ترین حتی تهمت پنهون کاری ام به من میزنه که واقعااا اینجور. نیستم ولی خودش هست و. اینکه اگه میگفت اخلاقمه اشتباهه اروم میشدم که میشه تغییر کنه ولی اینکه حق میده به خودش هییچ امیدی نیست

گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد                         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

منم امشب ازدست همسرم دلخورم...

غصه نخورعزیزم چه میشه کردواقعا

امروز ساعت دو ظهر داشتم از تشنگی میمردم یه گدا دیدم داشت آب میخوردگرفتم تا تونستم زدمش گفتم ما برای درک وضع شما داریم روزه میگیریم. بعد شما خودتون آب میخورید.😂
خوب بستگي داره چه كاري باشه روابطش بامرداي ديگه چيز مهمي نيس شما نظر بدي

مثلا ی بدون نظر. من مهمون دعوت میکنه بعدم میگه من راضیم

یا من نباید. با دوستا مجردیم بگردم ولی اون دوستا مجردیش ارتباط داره یا هی میگه بیاین خونه پیشم

میگه میتونم هرکیو بخوام بیارم خونم

بخدا. منم ادمم میفهمم منطق و. غیر. منطق و. ولی این حد. نداره نمیفهمه

منم امشب ازدست همسرم دلخورم... غصه نخورعزیزم چه میشه کردواقعا

دلخوری کاش بود

برا من مشکل غیر. قابل حله واقعا دلم غصه داره

منم از. شانس احترام متقااابل خیییلی برام مهمه شوهرم اصلا نمیفهمه فقط برا خودش توقع داره

مثلا ی بدون نظر. من مهمون دعوت میکنه بعدم میگه من راضیم یا من نباید. با دوستا مجردیم بگردم ولی اون ...

خوب بايد رفتارتو عوض كني مثلا اگه يبار مهمون دعوت كرد نگفت خودتو بزن به مريضي حسابي ولي نزار بفهمه از قصد ميكني اگه كنسل نكرد از مهموناش درست حسابي پذيرايي نكن كم بزار حسابي هم بي حال بازي دربيار ضايع شه

سلام وای منم مثل شما  داغونه داغونم  کاش میشد با یکی راحت حرف زد

شوهر شماام مثل منه؟؟؟بیا با من حرف بزن😔😔

انقدر. از. غصمون میگیم تا صبح میترکیم😬😬

دلخوری کاش بود برا من مشکل غیر. قابل حله واقعا دلم غصه داره منم از. شانس احترام متقااابل خیییلی بر ...

ببین یه موقع هایی ک حسابی سرحاله بازبون خوش باهاش صحبت کن...

بگومن ازتونمیخوام که برای تصمیمات ازم اجازه بگیری امادوسدارم به عنوان شریک زندگیت باهات همفکری کنم درنهایت تصمیم آخر باخودت

امروز ساعت دو ظهر داشتم از تشنگی میمردم یه گدا دیدم داشت آب میخوردگرفتم تا تونستم زدمش گفتم ما برای درک وضع شما داریم روزه میگیریم. بعد شما خودتون آب میخورید.😂

درست بشو نیستن که بخوای دنبال راه حل بگردی .

مردا همینن .

تا خوبی خوبن 

ی ذره دلت بخواد ناراحت باشی حتی اگه حق با تو باشه انگار اصلا غریبه میشن ی رفتارایی نشون میدن که باورت نمیشه این همون ادمه .

خوش به حال هر دلی که غم نداره

خوب بايد رفتارتو عوض كني مثلا اگه يبار مهمون دعوت كرد نگفت خودتو بزن به مريضي حسابي ولي نزار بفهمه ا ...

باورکن منم امشب گفتم این اخرین راه حله

نمیفهمه با زبون. خوش باید. عمل کنم

دیگه تحویل نمیگیرمشون

جلوش شاید ولی تو خفا محلشون نمیذارم