2777
2789
عنوان

خانمای گل میااین یا راه حل بدین یا ارومم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 57 پست
حرف زدن باهاشون فايده نداره چون اگاهانه اينكارو ميكنن يعني ميخان رئيس بازي دربيارن و اينطوري نيس كه ...

اره شوهر. منم واقعامیفهمه با فکر کاری میکنه

امشب مصمم شدم که حرف فایده نداره

از اونجا میگم میفهمه که میگفت احترام زوری بدرد. نمیخوره وقتی بهت احترام نذاشتم نگفتم یعنی دخالت نکن گذاشتم که گذاشتم احترام نذاشتم الکی به زور نخواه که خودتو کوچیک کردی

گفتم کااامل فهمید که از بی احترامیش ناراحتم پس میفهمه حرف و. منظورمو خودشو زده به نفهمی

گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد                         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب نكنيد اطلاع رساني

بله عزیزم حرف شمام درسته

امروز ساعت دو ظهر داشتم از تشنگی میمردم یه گدا دیدم داشت آب میخوردگرفتم تا تونستم زدمش گفتم ما برای درک وضع شما داریم روزه میگیریم. بعد شما خودتون آب میخورید.😂
چرا مثلا خودشون خونه ندارن ؟

از جای دوری میان به امید. شوهرمم میان ی کاری دارن خیلی طول میکشه منم گفتم کمکشون کن باید. بکنی غریبن ولی خونه نیار. خونه بگیر. براشون گفت باشه ولی باز. به یکی دیگه گفت که بیان اینجا

گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد                         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
باید در عمل چنان حالش و بگیری ولی اصلا نفهمه خودش نهایتا ازتم تشکر کنه 

انقدر. زرنگه و منفی باف میدونم دستمو میخونه ولی کاری نمیشه کرد. باید. عمل کنم

باور. کن اکثر. اوقااات نیتمو از کارام میفهمه

يه ماه دوماههههه خيلي زياده اون مهمون خودش شعور نداره من فك كردم يه شبه بي محلي كه چه عرض كنم من باش ...

بقیه ی شب بود ولی اینم واقعا کارش واجبه و باید بیاد منم مشکلی ندارم برا. رضای خدا. دستشونو بگیره ولی خونمون نه

گفتم نزدیکمون خونه براشون بگیر داشت توجیه میکرد بعد بس کرد ولی باز کار. خودشو کرد

خب اگه کار بدی نمیکنه ولش کن چرا ناراحت میشی انقدرم سخت نگیر

نه اصلا رفیق بازو اهل کار. بدی نیست مشکل اینه حد نمیفهمه

مثلا کسی کاری داره منوول میکنه دوروز. میره کار طرفوانجام میده

منم اصلا مخالف کار. خیر. نیستم ولی میگم ادم باید. وقت شناس باشه

اخه از کسی ادم باید احترام بخواد که احترام هالیش باشه نه از مردا که اصلا نمیفهمن چی هست

اتفاقااا خوب احترام حالیشون میشه نکنی صداشون در. میاد. فقط توق دارن عمل هیییچ

البته شوهر. من به همه میذاره به من مخالف نظرش. باشه نمیذاره