2777
2789
عنوان

خانمای گل میااین یا راه حل بدین یا ارومم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 57 پست

بعضي مردا فك ميكنن لج بازي كنن و حرف زنو گوش ندن خيلي قدرن و زرنگن بايد بهشون خوراك ندين منتظرن تا شما خساسيت نشون يدين بعد اون كارو بكنن تا ثابت بشه اينا خود مختارن من بجاي شما باشم يه مدتي محل نميزارم به رفتاراش

ببین یه موقع هایی ک حسابی سرحاله بازبون خوش باهاش صحبت کن... بگومن ازتونمیخوام که برای تصمیمات ازم ...

گفتم من واقعا با زبون خوش میگم چندبار. نفهمه قاطی میکنم امشبم با زبون خوش گفتم چرت و پرت که گفت قاطی کردم

میگه تو کلت کن من ازت اجازه نمیگیرم تو خوشیم سرحاله گفتم میگه ادامهنده باز. شروع نکن تو مسایلی که ربط داره دخالت کن

من هزار. حرف میزنم با بقیه که عمل نمیکنم اصلا دخالت نکن شاید. نشه اگرم بشه خودم میفهمم که میگم

گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد                         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورکن منم امشب گفتم این اخرین راه حله نمیفهمه با زبون. خوش باید. عمل کنم دیگه تحویل نمیگیرمشون ج ...

اره محل نده بعدشم مريض بازي دربيار اگه اعتراض كرد بگو فشارم بايينه و فلان تازه خيلي لطف كردم 

گفتم من واقعا با زبون خوش میگم چندبار. نفهمه قاطی میکنم امشبم با زبون خوش گفتم چرت و پرت که گفت قاطی ...

من نمی دونم چرا این مردها توقع دارن ما زن ها آب که میخوایم بخوریم بهشون اطلاع رسانی کنیم ولی خودشون توهمه مسائلی خودسرانه عمل می کنن...واقعا نوبرن...اکثراهم حرف توگوشش نمیره

امروز ساعت دو ظهر داشتم از تشنگی میمردم یه گدا دیدم داشت آب میخوردگرفتم تا تونستم زدمش گفتم ما برای درک وضع شما داریم روزه میگیریم. بعد شما خودتون آب میخورید.😂

حرف زدن باهاشون فايده نداره چون اگاهانه اينكارو ميكنن يعني ميخان رئيس بازي دربيارن و اينطوري نيس كه متوجه رفتارشون نباشن شما صحبت كني درست بشن .اينا ميخان درواقع رو ندن پس حرف زدن فايده نداره از روشهاي ديگه بابد استفاده كنيد

يا مثلا يه مدت حالت بي تفاوت نسبت به ارتباط با دوستاش داشته باش در عين حال مثلا با يكي از دوستات تلف ...

بخدا. بی تفاوتم یعنی انقدر. دعوا راه انداخت گفتم به درک برو هرکاری میخوای بکن ولی جدیدا حدو گذرونده نمیذاره خونمم اسایش داشته باشم میکشونشون خونه یا مثلا یکیو برا. یک ماه تا دوماه دعوت کرد. خونه که کمک حالش باشه

گفتم براش خونه بگیر. من نمیتونم دوماه اذیت باشم گفت ثواب داره خدا راضیه گفتم نه همهههههه اینارو با خوشی و مهربونی گفتم باز. زنگ زد فرداش به یکی دیگه اینو گفت که فلانی میتونه رو من حساب کنه بیاد پیش ما زنمم راضیه

گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد                         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
بعضي مردا فك ميكنن لج بازي كنن و حرف زنو گوش ندن خيلي قدرن و زرنگن بايد بهشون خوراك ندين منتظرن تا ش ...

شوهر من به شدت خودسره واقعا هرجا بره هر کاری کنه

اینم بگم جای بد نمیره ها یا دوستاش ناجور. نیستن ولی محل ندادن به جایگاه من اذیتم میکنه

برا خودشه واقعااا بعدم حرف بزنم واااقعا فکر میکنه زور. میگم بهشو حرفم نامعقوله

يه ماه دوماههههه خيلي زياده اون مهمون خودش شعور نداره من فك كردم يه شبه بي محلي كه چه عرض كنم من باشم طوري ميرينم به مهمونش معذب شه دمشو بزاره رو كولش بره شوهره هم نفهمه