2777
2789
عنوان

خانمای گل میااین یا راه حل بدین یا ارومم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 57 پست
خب برو خونه مادرت تو اون مدت . بگو من راحت نیستم با مرد غریبه . بزار دوستتم راحت باشه . اونم به د ...

اونم همینو میگه ولی اینکار درست نیست دوست من بدتر. پرو میکنی

هروقت خواست دعوت کنه و. من برم از خونم بیرون که نشد. زندگی

من تو. خونمم اون نباید. ادم بیاره

قرارا بیرون خونه

حتی به مهمپناشم گفت زنم میره نهایت خونه مامانش که هم شما راحت باشین هم اون گفتم محاله من زندگی دارم

گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد                         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
گيريم بفهمه خودش مهمون دعوت كرده زحمتشم بكشه

با قلدری و لج لج بازی زندگی نمیشه نمیخوام بفهمه چون خییلی لجبازه رو دنده بیفته قاطی میکنه

منم نمیخوام زندگیم بهم بخووره میخوام اون منو جوری درست نکنه که بخواد خودشم نفهمه ولی من به هدفم برسم که اصلا نامعقول نیست

گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد                         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدیدا شوهر من تا ی کلمه اعتراض میکنم به چیزی با روی خوش یا ناخوش  دقیقا هم مواقعی که میدونه حق ...

ددقیییقا مثل شوهر. منچقدر. شبیهن

کجاااییی شوهرت؟؟؟

الهی هر مردی زنشو اذیت میکنه خدا چنان حالشو بگیره که بفهمه برای اذیت زنش بوده توبه کنه

من حق میگم ار ناحقی و. بی انصافی متنفرم

شوهرم واقعا خووبه و. مهربون ولی خودسریش خیییلی اذیتم میکنه اینکه جوری رفتار میکنه من اصلا مهم نیستمو نقشی ندارم ناراحت میشم خودش میگه اینجور نیست فقط تو مسایلی که بهت ربط دارهدخالت کن

و باهم خوبیمو زندگیمون خوبه تا حرف کسی شه یا بخواد. کاری کنه خودت حسااب کن دیگه اگه موردی نباشه عالی هستیم اگرم باشه یا من تو خودم میریزم نمیگم یا بگم دعوا

حالا ی وقت مدت. طولانی عایم ی مدت هرروز. ی بحث میشه دیگه به کارا شوهرم بستگی داره

من سرم درد میکنه متاسفانه  میخوابم شب بخیر

اللللهی

اگه خوابت میبره بخوااب من که اصلااا

شبت بخیر. عزیزم

مثلا چه کارایی؟ کارایی که مردونست خوب چیزی نگو

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
مثلا چه کارایی؟ کارایی که مردونست خوب چیزی نگو

اره مردونست ولی واجب نیست این انجام بده  یا بره دوشب نباشه

کسی رو بندازه میره ولی برا منو خانوادم کاری کنه جونش بالا میاد

اره مردونست ولی واجب نیست این انجام بده  یا بره دوشب نباشه کسی رو بندازه میره ولی برا منو خانو ...

نه دیگه اینجوری که نمیشه! 

خوب شاید برای ایشون اهمیت داره که مثلا دو شب خونه نیاد

یا هرچیز دیگه

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
نه دیگه اینجوری که نمیشه!  خوب شاید برای ایشون اهمیت داره که مثلا دو شب خونه نیاد یا هرچیز دی ...

نه برا کارا واجب براش مهم نیست نیاد. خونه و خیلی ام کم پیش میاد. ولی در کل زیادم پیش بیاد. مشکل نداره چون براش بد. نیست انجاممیده و. دلیل تراشی میکنه ولی من خیلی برام مهمه

میگم شب باید. زن و. شوهر خونشون باشن هرچند. دیر. ولی باید. باشن

شوهر من توقع داره همه کاری که میکنم بهش بگم حتی مسخره ترین حتی تهمت پنهون کاری ام به من میزنه که واق ...

اعصاب خوردکنن...

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
امروزمیخواستم ازپول خودم صندلی راک بخرم...شوهرم گفت نبایدازمن اجازه بگیری؟😖😖

وا.حالا مطمئن باش بخری از روش پا نمیشه.من باشم صندلیو میخرم اجازه هم نمیدم اون روش بشینه😑

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است
وا.حالا مطمئن باش بخری از روش پا نمیشه.من باشم صندلیو میخرم اجازه هم نمیدم اون روش بشینه😑

حصارمیکشم دورش😁

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤