2777
2789
عنوان

شوهروبچه اش

| مشاهده متن کامل بحث + 2493 بازدید | 111 پست

من دنبال مقصرنیستم ،دنبال راهکارمنطقیم اگه اینجا شرایطو توضیح دادم میخاستم بدونم کسی مثل من بوده خانمایی ک بچه دارید شماحال خودتون رو بامن ک شرایطم متفاوت باشماست مقایسه نکنید ،اگه راهکارمنطقی دارید ارائه بدیدخوشحال میشم مثلا یکی گفته بودحسودم خب شاید ن ب اون شکل ولی شایدتوذهنم حالت مقایسه پیش بیاد

بنظرم هنوز همسرتون نتونسته بین شما و دخترش برای برخورد و رفتار به تعادل برسه شما هم از این سردرگمی و کم توجهی خسته و عصبی شدید هر دو شما باید به مشاور مراجعه کنید برای کنترل خشم و یادگیری رفتار درست، باید با هم صحبت کنید دو دنیا و دو تجربه مختلف باعث این تنش شده مشکل وجود بچه نیست بیشتر مشکل اینه که هر دو شما بهم فرصت شناخت از هم نمی دید! 

با صحبت با هم اولویت های هم بشناسید و درجه بندی کنید

بچه اگر با شما خوبه پس مشکل بچه نیست مشکل خودتون دو نفر هستید 

دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرتون زیاده روی میکنه. یعنی چی که بچه باید بین شما بخوابه. بچه عزیز تخم چشمه ولی حتی اسلام میگه بچه به یه سنی رسید اتاقش باید جدای از پدرو مادر باشه. بعد شما یه ذره سیاست داشته باش میگی وقتی شوهرت نیست باهاش خوبی و مهربونی میکنی. خب عزیز وقتی همسرت هم هست بهش توجه کن و محبت.مثلا براش میوه پوست کن بزار شوهرت خیالش از بابت شما راحت باشه. بخدا قسم منم خواهرزدام بی مادر شده شب و روزم شده فکر کردن بهش که چطور میخواد با نامادری زندگی کنه. از اینکه بخواد بهش بی مهری بشه دلم میسوزه. ولی اینکه بخواد تو روابط پدر و همسرش قرار بگیره و مانع بشه به شدت بدم میاد. بهش هم گفتم اون باید مثل مامانت ببینی. و,احترامش رو داشته باشی. اینجوری هردوتون راحت زندگی میکنین. البته دامادمون هنوز زنش رو نبرده خونش و اینکه اجازه نمیده خواهرزاده امون رو ببینیم و بیاد خونمون

همسرتون قبل ازدواج گفته بچه پبش مادرشه حالا چرا اومده پیش شما مادرش قبولش نکرده؟؟؟  آخه هیچ کس مثل مادر نمیتونه نگهداریش کنه اگه امکانش رو داره بچه رو بهش بدید پیش اون باشه

آخرش با این حجم تاپیک های دروغ و سرکاری شما مجبور میشم عینک ته استکانی بزنم😂😂
بجای بچش بگم ب نظرتون بچه همسرم یا بچه شوهرم الان انتقاداتون رو نوع نگارش منه منکه توخونم ب اسم صدام ...

عزیزم اگه خودمو جات بزارم و از نگاه تو قضاوت کنم باور کن یک لحظه هم حاضر نیستم با مردی که قبلا عشقو تجربه کرده ازدواج کنم چه برسه بخوام بچشو بزرگ کنم من بچه های خودمو هم وقتی شوهرم میاد کلی سرش غر میزنم

ولی تو قبول کردی شرایطشو پذیرفتی پس باید با ذهنیت یه مادر وارد رابطه میشدی 

خب الان بخوایم از دید یک مادر به قضیه نگاه  کنیم خیلییییی چیزا فرق میکنه 

توشوهرت اولویت زندگیته و شوهرت بچه اش اولویت داره 

از اونجایی هم که همسرش بخاطر مدرکش ازش جدا شده فکر کنم نسبت به جنس زن بی اعتماد شده شاید حرصی که سر زن اولش داره که چرا بچه شو ول کرده داره سر تو در میاره 

شایدم از سر حرص در آوردن زن اولش ازدواج کرده در حالیکه آمادگی زندگی جدید رو نداشته ذهنش هنوز تو اون رابطه است

باید حتما بری مشاوره تا دست بزن رو کنار نذاشته بچه دار نشو کاری هم نکن به کتک زدن برسه غلط میکنه بخاطر بچه دست روت بلند میکنه ازش عذر خواهی کردی مطمئن باش دفعه بعد فکر میکنه حق زدن داره

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من دنبال مقصرنیستم ،دنبال راهکارمنطقیم اگه اینجا شرایطو توضیح دادم میخاستم بدونم کسی مثل من بوده خان ...

یه کادو واسه دخترش بگیر. ببین چجوری میشه ببخشیدا خر کرد. شوهرتو میگم. اون رو بچه ش حساسه مثلا یه جاهایی واس بچه ش حساسیت بخرج بده یه جاهایی که واست خیلی مهم نیس در حد ببخشید خر کردن. مثلا میرین بیرون چ میدونم ی چیزی واس خونه بخرین بین چند تا بگو هر کدومو دخترش میگه بگیریم یا واسه جمعه ها حرف که افتاد وسط که کجا بریم بگو فلانی جون هر جا تو بیشتر دوس داری میریم. شوهرت ببینه احترام میراری به بچه ش کیف میکنه. حساسیتش هم کم میشه ولی بذاری به لجبازی.و... بد تر میشه. من که مادر بچع مم خودم زاییدمش دو بار به بچه م تذکر بدم دفعه سوم شوهرم ناراحت میشه به رو میاره دیگه شوهر تو که جای خود داره. مردا همشون همینن ناراحت نشو یکم سیاست بخرج بده. 

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

با شوهرتم حرف بزن بگو من خامی میکنم بذار به پای بی تجربگی . نه این که تو هم جبهه بگیری . بگو که تجربه مادری ندارم  چطور انتظار داری مادر خوبی باشم. در حالی که مادر خودش از این مسئولیت شونه خالی کرده پس کم دردسر نداره.  نه به اخلاق بچه ت واردم نه روحیاتشو میشناسم. بشین باهاش دو کلمه منطقی حرف بزن. بهش بگو انتظار داری که کمکت کنه بتونی یهو این همه مسئولیتو هضم کنی نه این که با بیتوجهی همه چی رو خراب کنی بگو منم به یه امید و ارزویی اومدم زنت شدم. یه لحظه فک کن دخترت جا من باشه این همه مسئولیت رو دوششه بچه یکی دیگه رو باید تر وخشک کنی کتکم بخوری . خودت دلت نمیسوزه واس من. از این حرفا بباف واسش دیگ6

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
بنظرم هنوز همسرتون نتونسته بین شما و دخترش برای برخورد و رفتار به تعادل برسه شما هم از این سردرگمی و ...

قبول دارم منم همیشه میگم ب شوهرم ک بارفتار تومشکل دارم والا با بچه ک کاری ندارم،بچه همسرم ازباباش میترسه وبیشتر بامن حرف میزنه دوست داره پیش مامانش باشه کلا جداشدن ازمامانشو تقصیرباباش میدونه همش دوست داره 9سالش شد بره اماشوهرم ب زورم ک شده میخادنگهش داره ولی ازون طرف برای رابطمون تلاشی نمیکنه

منم اگه بودم حسودی میکردم، وووووی....باز اون بچه بین ما میخوابید😣 ولی در درجه اول، ازدواج با یه مرد بچه دار رو قبول نمیکردم.... تموم دوستانی هم که توصیه های منطقی میکنن.... خییییلیاشون وقتی تو این شرایط قرار بگیرن، بدتر از تو رفتار میکنن

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
قبول دارم منم همیشه میگم ب شوهرم ک بارفتار تومشکل دارم والا با بچه ک کاری ندارم،بچه همسرم ازباباش می ...

ببین اون موقع که گفت قلبم ... تو الکی هم که شده باید نگران میشدی از باباش پیاز داعشو بیشتر کن. مثلا امشب جلو شوهرت بشین کنارش بگو قربونت بشم  قلبت خوبه دیگه درد نداره اگه چیزی بود فوری بگو بریم دکتر تابلو بازی در نیار ولی با دوتا کلمه حرف مردا راحت خر میشن. 

منم اگه بودم حسودی میکردم، وووووی....باز اون بچه بین ما میخوابید😣 ولی در درجه اول، ازدواج با یه مرد ...

اره واقعا ممکنه همه تو اون لحظه گند بزنن ولی بالاخره باید یه جوری جمع و جورش کرد نشدنی هم نیس. مامانه هم یکم خودشو جمع و جور کنه و بچه ش از اب و گل دراد میگیردش احتمالا

همیشه سعی کردم قوی باشم ولی الان احساس میکنم داره خیلی بهم فشارمیاد اما بازم تلاشمو میکنم زندگیم ازهم نپاشه هرچند دارم نامهربونی میبینم،من وقتی دیدم همسرم شرایط مالی خوبی نداره قیدمراسم وازدواج روزدم و باعقد ساده زندگیمون روشروع کردیم خودمم ازتشریفات بدم میاد،اما اصلا براش مهم نیستم اخرهفته ها ک بچش پیش مادرشه بهش میگم بیاباهم حرف بزنیم میگه توشروع کن بعدش بحثومیکشه ب شرایط اقتصادی،میگم بیابریم بیرون قدم بزنیم میگه سرمامیخورم بیرون دارم افسرده میشم

همیشه سعی کردم قوی باشم ولی الان احساس میکنم داره خیلی بهم فشارمیاد اما بازم تلاشمو میکنم زندگیم ازه ...

ناراحت نشو از حرفم ولی تو با کسی ازدواج کردی که این تمایلات تو رو 10 سال پیش داشته و تجربه هم کرده پس به اندازه تو حال و حوصله نداره ولی خوب توجیه واس رفتاراش نیس  وقتی زن جوون مجرد گرفته وظیفه شه پا به پای خواسته هاش بیاود