2777
2789
عنوان

شوهروبچه اش

| مشاهده متن کامل بحث + 2493 بازدید | 111 پست

چی بگم انقد بچه اش بچه اش کردی کاملا معلومه از بچه متنفری 

شوهرت هم این حسو درک کرده و در مقابلت خشونت به خرج میده ما که بچه مال خودمونه سر بچه داد بزنیم شوهر جبهه گیری میکنه 

درضمن اگه مادر بچه بود بجای اینکه دادبزنه نمیدونم دفترچه کجاست خودش لباس می‌پوشید همراه شوهرش بچه رو میبرد دکتر

از اول با بچه رفاقت نکردی شوهرت هم میترسه بهت رو بده پسفردا بچشو قورت بدی

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

والا 

مادر شوهر منم وقتی با پدر شوهرم ازدواج میکنه 4 تا بچه داشته ینی پدرشوهرم زنش میمیره میاد مادر شوهرمو میگیره 

مادرشوهرم تو عقدنامه قید کرده بوده که بچه ها خونشون باد جدا باشه و به من ربطی نداره 

بازم با این حال دلش میسوزه میره طبقه بالای بچه ها زندگی میکنه .

تو مریضیای پدر شوهرمم یکی از دختراش مشکل ذهنی داشته برادرشوهر ناتنی میاد میزاره در خونه اینا و میره میگه با خودتون

اون زمان هم باهم دچار مشکل بودن 

مادرشوهرمم میگفته نه من تو عقدنامه قید کردم به من ربطی نداره بازم دلش میسوزه دختره رو راه میده خونش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم، قصد بدی ندارم ولی نمی دونم چرا انقدر گفتی " بچه ش بچه ش"  حس بدی بهم دست داد، اگه واقعا باهاش خوبی طفل معصومو چرا اینجوری صداش می کنی.

مهربانی را اگر قسمت کنیم،‌من یقین دارم به ما هم می‌رسد.

خیلی شم به شعور مرد ربط داره هاا

بیشتر تو این موارد مرده فکر میکنه زنه حق نداره نگاه چپ به بچه ش بندازه..اینجوری نیخوان رو به زنه ندن ..این اشتباهه ی مرد با شعور دیدش خیییلی وسیعتره.

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
چی بگم انقد بچه اش بچه اش کردی کاملا معلومه از بچه متنفری  شوهرت هم این حسو درک کرده و در مقاب ...

من هم حس بدی از طرز تعریف کردن استارتر بهم دست داد.

مهربانی را اگر قسمت کنیم،‌من یقین دارم به ما هم می‌رسد.
استارتر واسه چی با مرد بچه دار ازدواج کردی؟ منم مثل توام و از سگ پشیمون تر، درخوایت دوستیمو بپذیر

میشه اینجابگی راهنماییاتو منم میخوام استفاده کنم

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
چی بگم انقد بچه اش بچه اش کردی کاملا معلومه از بچه متنفری  شوهرت هم این حسو درک کرده و در مقاب ...

اره اینم هست..یه مادر در حالِ مرگم که باشه اولویت اول زندگیش بچه شه..موافقم ..

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

اوایل ک بچشو آورده بود موقع خواب وسط مامیخوابید سرهمین قضیه چقدجنگ وجدل داشتیم تابلاخره با این شرط ک بره تواتاق خواب مابخوابه وماتوپذیرایی با اینکه اتاق بچه داره خونمون راضی شد