2777
2789
عنوان

شوهروبچه اش

| مشاهده متن کامل بحث + 2493 بازدید | 111 پست
اوایل ک بچشو آورده بود موقع خواب وسط مامیخوابید سرهمین قضیه چقدجنگ وجدل داشتیم تابلاخره با این شرط ک ...

با یه مادری ک بچه وش خیلی دوست داره و تقریبا همسن دختر شماست مشورت کن..ببین تا کجاها حاضره از راحتیش واسه بچه بزنه..مثلا ببین اگر بچه ش یه شب واسه خواب دلش بغل بخواد  حاضره از کنار شوهرش بودن بگذره اونشب..مثلا حاضره از راحتیش بگذره از مریضیش بگذره تا بچه ش آروم باشه؟اگر آره پس بدون یه مادر واقعی واقعا با بچه ش راه میاد و شماهم مثل اون گاهی لی لی به لالای دخترت بذارو باهاش مدارا کن...و کم کم باهاش رفیق شو طوری که اولویت زندگیش اول تو باشی حتی تو رو بیشتر از باباش دوست داشته باشه..خیییلی باهاش دوست شو باهاش دیوونه بازی کن..با هم خونه رو بریزین بهم.کیک درست کنید..بدو بدو بازی کنید بزنید تو سرو کله هم..برید پارک و بیرون خودتم باهاش سوار وسایل شو اینجوری کم کم واسش میشی ی مامان باحال..اونوقت میبینی که هر چی بگی اینقد عاشقته که به حرفت گوش میده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرمو دوست دارم خیلی وقتابهش گفتم بریم پیش ی مشاوراما قبول نمیکنه،دیشب باوجود کتک خوردن خودم رفت ...

کتک که نباید میزده تحت هر شرایطی این اجازه رو نداره..و تو اصلا نباید میرفتی عذر خواهی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
توهم زن مرد بچه دار شدی؟؟؟؟

زنش نشدم زندگیمو نابودکرده البت ن بابچه باخانواده وبی مسعولیتی

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
والا راهنمایی نبود، یه سری حرف و مشکلاته ک ادم تا توی این شرایط نباشع بقیه درکش نمیکنن، دیدم اینجا ب ...

پس ب منم درخواس بده شایدبدردم بخوره راهنماییت

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
من شوهرمو دوست دارم خیلی وقتابهش گفتم بریم پیش ی مشاوراما قبول نمیکنه،دیشب باوجود کتک خوردن خودم رفت ...

پس حتما خیلی خوبه که دوستش داری..اتفاقات دیشب و فراموش کنید و از الان خودت برو از مشاور و کمک‌بگیرو راه و جلو ببر

از بچه به شوهرت گله و شکایت نکردی که شوهرت ذهنیتتش راجع بهت عو ض شده باشه . یا با بچه بد برخوردی  نداشتی جلو همسرت . عزیزم وقتی باذشرایطی که این اقا داشت پذیرفتی زنش بشی بابد باهاش کنار بیای . اون بچه ام از ترسش ساکت شده و گرنه بچه ۸ ساله چه میدونه فیلم چیه که بخاد شما رو اذیت کنه . گناهداره  بهش محبت کن فک کن بچه خودته چه جور باهاش رفتار میکنی . چرا به شوهرت نگفتی دل ذرد داره جلوتر که ببر ت دکتر قتی ازت دفترچه خاست چرا داد زدی . مرد جماعت از داد و فریاد زن خوشش نمیاد عصبی میشه به شوهرت فهموندی که هر وقت داد و فریاد کردی اونم براب ساکت کردنت روت دست بلند کنه . امیدوارم هر دو مسعله با درایت حل کنی . نزار روت دست بلند کنه .

اللهم اغفرالی الذوب التی تحبس الدعا 
بجای بچش بگم ب نظرتون بچه همسرم یا بچه شوهرم الان انتقاداتون رو نوع نگارش منه منکه توخونم ب اسم صدام ...

عزیزم‌ناراحت نشو ولی واسه موفق شدنت باید اول با بچه ی همسرت همدل بشی..بگو دخترم❤

خانمی مادر اگه قلب بچه اش درد کنه اگه مرده باشه زنده میشه 

به شما خرده نمی گیرم چون مادرش نیستی 

ولی اون پدرشه بی خیالی شما رو دیده حرص خورده 

من نمی گم درسته کتک زدن 

ولی شما هم باید یاد بگیری الکی هم شده نگران بشی

بعد شما میگی بچه قلبش خوب شد تا تو کتک خوردی 

یه بچه ۷ ساله خودش مگه چقدر جون داره که دعوای شما رو هم ببینه 

بدبخت شوکه شده از ترس چیزی نگفته 

کاش بچه رو بدید مادرش اگه نمی تونید نگه دارید

دنیا اونقدرها جدی نیست   

من دنبال مقصرنیستم ،دنبال راهکارمنطقیم اگه اینجا شرایطو توضیح دادم میخاستم بدونم کسی مثل من بوده خانمایی ک بچه دارید شماحال خودتون رو بامن ک شرایطم متفاوت باشماست مقایسه نکنید ،اگه راهکارمنطقی دارید ارائه بدیدخوشحال میشم مثلا یکی گفته بودحسودم خب شاید ن ب اون شکل ولی شایدتوذهنم حالت مقایسه پیش بیاد

بجای بچش بگم ب نظرتون بچه همسرم یا بچه شوهرم الان انتقاداتون رو نوع نگارش منه منکه توخونم ب اسم صدام ...

عزیزم شما با یه مرد بچه دار ازدواج کردی این رو باید اولش فکر میکردی چون مجرد بودی به هر حال بچش هستو نمیشه کاریش کرد مردا حاضر نیستن از مادرو خواهرشون بگذرن چه برسه تیکه تنشون به نظرم همون جوری که اول همسرت رو پذیرفتی فرزندش و رو هم بپذیر همسرت این حس بهش دست داده که شما رو دخترش حساسی به نظرم یه مدت شما بیشتر از همسرت به بچه محبت کن ودر اخر یه چیزی بگم انشالله خودت یه روزی بچه دار میشی و حس اون مرد رو میفهمی بعدا دلت برای دخترش میسوزه اگه قبول کردی پس مادری کن واقعی همسرت از چند جا دلش برای دخترش میسوزه اون بچه گناهی نداره من الان پسرم هنوز کنارم میخوابه یه ترسی داره وقتی کنار من میخوابه ارامش میگیره این ارامش رو تو به فرزندش بده انشاالله خیر ببینی دوست گلم 😘

با یه مادری ک بچه وش خیلی دوست داره و تقریبا همسن دختر شماست مشورت کن..ببین تا کجاها حاضره از راحتیش ...

پستت برای منی که مادرم عالی بود☺

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …

مشکل قلبی نداره و نداشته هفته پیش کلی چکاپ ودکتر رفتیم برا آزمایش باهمم رفتیم دفترچشم دیشب پیش من نبود دست شوهرم بود  ،شوهرم اجازه نمیده بریم مشاور چندین بارازش خواستم