2777
2789
عنوان

شوهروبچه اش

| مشاهده متن کامل بحث + 2493 بازدید | 111 پست

من با مردی که بچه داشت  ولی بچه اش پیش مامانش بود ازدواج کردم با این حال به غلط کردن رسیدم ، مامانش کلی ادا اصول داره سر بچه که هر دور باباشو میبینه میگه زن جدیدش میاد بچه منو کلی کتک میزنه در حالی که تا حالا بچشو ندیدم 😐

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر بنده که 17سال سن داشت و بسیاااااار زیبا زن بابام شد با دوتا بچه.... پدرم سر بچه هاش نزدیک بود ...

اینا انقد تو گوششون خوندن که زن بابا بده بچه هارو اذیت میکنه تو ذهنشون مونده دست خودشون نیس

پذیرفتن یه نفر دیگه وسط زندگی خصوصی خودت و شوهرت کار سختیه اونم اول زندگی و مخصوصا که اون یه نفر بچه ی شوهرت باشه نباید قبول میکردی داداش من یه پسر ۸ ساله داره از خانمش جدا شد و دوباره زن گرفت قبل اینکه زن بگیره من به شدت مخالف بودم چون دختره مجرد بود و به عقیده ی من واسه خود اون خانم سخته که اول زندگیش که دوس داره با شوهرش تنها باشه و مثه همه ی تازه عروسا خوش بگذرونه باید به فکر مراقبت از یه بچه باشه عزیزم الان دیگه نمیشه کاریش کرد سعی کن به چیزایی که بین تو و اون بچه فاصله میندازه فکر نکنی و بیشتر بهش محبت کنی باهاش حرف بزنی و بازی کنی وقتی رابطه ی دخترش باهات خوب بشه خودشم عوض میشه  

عاشقم میشی دوباره....عاشقِ اونی که نیست.....
اتفاقا باهاش مشکلی ندارم خودم میبرمش مدرسه براش غذامیزارم،باهم حرف میزنیم وقتی باباش خونه نیست اینقد ...

به نظرم‌نامادری هم حق داره سر بچه غر بزنه..والا ما بچه از خودمونه گاهی غر میزنیم ولی اگه همین بچه از شوهرمون یود هزااااااار حرف پشت سرمون بود که با بچه شوهرش نمیسازه..دیدِ ملت خیلی بده..توقع دارن نامادری هیچی به بچه نگه..خب پس چطور تربیت بشه اون بچه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
مادر بنده که 17سال سن داشت و بسیاااااار زیبا زن بابام شد با دوتا بچه.... پدرم سر بچه هاش نزدیک بود ...

چرا؟؟؟راضی ب ازدواج با بابات شد؟؟

مامان منم با بابام ک چند تا بچه داشت ازدواج کرد

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
دیشبم ریپلایت کردم گفتم چرا نیستی تو سایت الان دیدمت خوشحال شدم 

ببخشید ریپلای ها رو نمیخونم

فدات بشم..دیگه مشغول خوته تکونی بودم

.تازه اومدم خونه مامانم‌استراحت😁

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اتفاقا باهاش مشکلی ندارم خودم میبرمش مدرسه براش غذامیزارم،باهم حرف میزنیم وقتی باباش خونه نیست اینقد ...

با شوهرت حرف بزن بگو بچه رو دوس داری الان کسی شاید تو گوشش خونده که بچه رو اذیت میکنی

چرا؟؟؟راضی ب ازدواج با بابات شد؟؟ مامان منم با بابام ک چند تا بچه داشت ازدواج کرد

مادرش به زور داده فک میکرده رو دستش میترشه...

نه تنها مادرم مارو هم بد بخت کرد بیست سال دعوا و اعصاب خوردی کشیدیم حالام که یه بچه دارم هنوزم اثراتش هست

یه سریا بد دلمو شکستن
من با مردی که بچه داشت  ولی بچه اش پیش مامانش بود ازدواج کردم با این حال به غلط کردن رسیدم ، ما ...

آره متاسفانه بعضی بچه ها اینطورن

نه بچه مشکلی نداره بیچاره خیلی مظلوم هست اما مادرش حرف در میاره 

ای بابا..فک کردم بچه میگه..☹